SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Fuge de la Rostov la CSM București » „Tigroaicele” discută cu o campioană mondială și olimpică

Grace Zaadi //FOTO: Imago
Grace Zaadi //FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2022 15:56 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 16:05

Grace Zaadi, coordonatoarea din  Franța, campioană mondială, olimpică și europeană, le-a transmis că vrea să încheie contractul cu Rostov Don, iar impresarul său a reluat discuțiile cu CSM București.

CSM București poate să fie echipa cea mai câștigată, odată cu eliminarea echipelor rusești din cupele europene. După ce a scăpat de dubla cu ȚSKA Moscova din optimile de finală ale Champions League și va juca direct în sferturi cu Esbjerg, CSM ar putea transfera și o jucătoare de top.

Echipele din Rusia și Belarus, excluse din competiții » CSM București și Minaur Baia Mare profită
EHF
Echipele din Rusia și Belarus, excluse din competiții » CSM București și Minaur Baia Mare profită

CSM București discută cu Zaadi

Din cauza războiului pornit de Rusia împotriva Ucrainei, franțuzoaica Grace Zaadi care joacă la Rostov, a anunțat clubul că nu mai dorește să evolueze pentru echipa rusă.  Campioană mondială, olimpică și europeană, Zaadi a jucat în această săptămâna pentru Franța, în victoria contra Croației din preliminariile campionatului european 2022. 

Coordonatoarea franceză dorește să-și anuleze contractul cu Rostov, iar impresarul său a reluat discuțiile pentru transferul handbalistei la CSM București. În decembrie anul trecut, clubul bucureștean a fost în negocieri avansate cu Zaadi, dar aceasta a acceptat prelungirea înțelegerii cu Rostov. 

Grace Zaadi, prezentă în toate topurile

Grace Zaadi are 28 de ani, 1,71 cm și a jucat în carieră la Metz și Paris. Este considerată de specialiști în Top 3 coordonatoare de joc din handbalul feminin. Zaadi este nominalizată de federația internațională la titlul de cea mai bună handbalistă a anului 2021, într-o dispută cu Stine Oftedal, Kari Brattset Dale, Sandra Toft și Pauletta Foppa. 

La Jocurile Olimpice de anul trecut de la Tokyo, a câștigat medalia de aur cu Franța și a fost aleasă în echipa turneului, fiind cea mai bună coordonatoare.

Citește și: 

Eduardo Gurbindo, vedeta lui Dinamo care a jucat 4 ani la Barcelona: „În Spania lumea nu plătește pentru a vedea handbal”

Fosta handbalistă din „Liga Florilor”, prinsă de război în orașul capturat de Rusia: „Ne iau prizonieri, ca scut uman! Rușii sunt înfometați”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează