SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM-PODRAVKA

În căutare de puncte! CSM București vrea o nouă victorie în Liga Campionilor: „E un meci important pentru noi”

Cristina Neagu// Foto-IMAGO / Vlad Suheschi
Cristina Neagu// Foto-IMAGO / Vlad Suheschi

Articol de - Publicat sambata, 05 februarie 2022 10:50 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 11:15

CSM București o întâlnește duminică pe HC Podravka, ultima clasată, o confruntare în care pornește ca favorită clară.

  • CSM București - HC Podravka, 6 februarie, ora 16:00, Digi, Telekom, Look

Campioana României se apropie de finalul parcursului în Grupa A , unde ocupă poziția a cincea, cu 12 puncte. Întâlnirea de mâine cu HC Podravka reprezintă posibilitatea de a crește totalul, echipa croată fiind pe ultimul loc. În partida tur, CSM București s-a impus cu 36-31. 

„E un meci important pentru noi în fața suporterilor noștri și sperăm să învingem”, a spus extrema dreapta Carmen Martin. Adversara lui CSM are o singură victorie în grupă, obținută chiar în prima etapă, în fața celor de la Buducnost.

S-a terminat prima zi pentru români la Jocurile Olimpice de Iarnă! Rezultate bune pentru sportivii noștri
BEIJING 2022
S-a terminat prima zi pentru români la Jocurile Olimpice de Iarnă! Rezultate bune pentru sportivii noștri

Testul din ultimele două etape

Echipa din Capitală și-a asigurat deja prezența în faza următoare, dar rămâne de văzut de pe ce loc va merge, primele două clasate se califică direct în „sferturi”, iar următoarele patru vor juca în „optimi”.

După întâlnirea de acasă cu Podravka, pentru CSM București ultimele două etape sunt de foc. „Tigroaicele” urmează să se dueleze cu primele două clasate, Rostov, pe 12 februarie, în deplasare, și Esjberg, pe 20 februarie, acasă.

81 de goluria marcat Cristina Neagu în acest sezon de Ligă, ea fiind jucătoarea cu cele mai multe reușite din competiție

În căutare de puncte! CSM București vrea o nouă victorie în Liga Campionilor: „E un meci important pentru noi”
Carmen Martin a înscris 21 de goluri pentru CSM București în acest sezon de Ligă// FOTO: Raed Krishan

Clasament Grupa A

În căutare de puncte! CSM București vrea o nouă victorie în Liga Campionilor: „E un meci important pentru noi”

Etapa a 12-a:

  • 5 februarie: Brest-Borussia (17:00)
  • 5 februarie: FTC- Rostov (17:00)
  • 5 februarie: Buducnost-Esbjerg (19:00)
  • 6 februarie: CSM- Podravka (16:00)

EHF European League

Două din trei

SCM Râmnicu Vâlcea și CS Minaur Baia joacă în acest weekend în a doua competiție europeană intercluburi, în timp ce CS Măgura Cisnădie va sta pentru că meciul ei cu Lada Togliatti a fost amânat din cauza infectărilor Covid-19. 

Echipa din Vâlcea se va duela sâmbătă, de la ora 16:00, pe teren propriu, cu franțuzoaicele de la Chambray, pe care le-au învins în tur cu 26-25. Ele au înregistrat până acum două victorii din tot atâtea meciuri și sunt pe doi, după Viborg, care are tot patru puncte. 

Minaur Baia Mare joacă o partidă de totul sau nimic, mâine, de la ora 12:00, pe teren propriu, cu Les Neptunes de Nantes. Formația din România e pe trei în Grupa B, cu 2 puncte, având o singură victorie din patru dispute. Primele două din fiecare grupă avansează în sferturi de finală.

Citește și:

Mutare surprinzătoare » Fotbalistul împrumutat de Hagi la alt club din Liga 1

Manchester United, eliminată de Middlesbrough din Cupa Angliei la loviturile de departajare » Cristiano Ronaldo a ratat un penalty!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  06 Februarie 2022, 15:46

un meci de clasament(locul 5 e al lor)iar cum zice iberica pt spectatori(poate sa fie ultimul si pt ea)un an dezastruos pt echipa capitalei cu o clasare mai mult de modesta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează