INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Manchester United, eliminată de Middlesbrough din Cupa Angliei la loviturile de departajare » Cristiano Ronaldo a ratat un penalty!

Cristiano Ronaldo și Anthony Elanga // Foto: Imago
Cristiano Ronaldo și Anthony Elanga // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 10:06 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 10:39

Manchester United a fost eliminată, vineri seara, în turul patru al Cupei Angliei. Ronaldo și compania au pierdut la loviturile de departajare, scor 1-1, 7-8 (d.p.) în fața lui Middlesbrough, formație din liga secundă. Lusitanul a ratat un penalty în timpul regulamentar. 

Cu toate că Ralf Rangnick a trimis în teren cel mai bun „11”, Middlesbrough a reușit să furnizeze surpriza în turul patru al FA Cup. Formația din Championship a reușit să o elimine pe Manchester United din Cupa Angliei, chiar pe Old Trafford. 

Presiune pe noul atacant al lui Dinamo » Ce trebuie să facă Azankpo sub comanda lui Stoican
DINAMO
Presiune pe noul atacant al lui Dinamo » Ce trebuie să facă Azankpo sub comanda lui Stoican

Manchester United, eliminată din Cupa Angliei! Ronaldo a ratat un penalty 

Cristiano Ronaldo a ratat ocazia de a deschide scorul pentru Manchester United în minutul 20. Portughezul a trimis pe lângă poartă din penalty. Cinci minute mai târziu, Jadon Sancho reușea să-i ducă pe „diavoli” în avantaj din pasa lui Bruno Fernandes. 

United a continuat să controleze jocul, însă nu a reușit să se desprindă pe tabelă. După ce Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford și Bruno Fernandes au ratat câteva ocazii clare, „diavolii” s-au văzut egalați în minutul 64, după golul lui Matt Crooks.

Reușita sa a trimis meciul în prelungiri, unde nu s-a marcat, iar partida s-a decis la loviturile de departajare. La a opta serie de penalty-uri, tânărul Anthony Elanga (19 ani) a cedat presiunii și a trimis peste poartă. Manchester United nu a mai fost eliminată în turul patru al FA CUP din 2014, când pierdea contra lui Swansea.

Antrenorul lui Middlesbrough le-a interzis jucătorilor să facă schimb de tricouri cu vedetele lui United

Chris Wilder, managerul lui Middlesbrough, le-a interzis jucătorilor săi să facă schimb de tricouri pe teren cu superstarurile de la Manchester United. Englezul a motivat decizia spunând că nu vor veni în vizită pe Old Trafford, doar pentru a schimba tricourile cu vedetele „diavolilor”.

Manchester United, eliminată de Middlesbrough din Cupa Angliei la loviturile de departajare » Cristiano Ronaldo a ratat un penalty!
Chris Wilder // Foto: Imago

Nu e o excursie pentru jucătorii noștri, nu e un meci de schimbat tricouri. Nu vreau ca ei să meargă pe Old Trafford în vizită. Dacă vor un tricou, să-l schimbe la vestiar. 

- Chris Wilder, antrenor Middlesbrough 

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

„Daniliuc, stoperul cu corp de culturist” » Fotbalistul care i-a impresionat pe spanioli + De ce nu concepe să joace pentru România

Iker Casillas, mesaj emoționant pentru Sara Carbonero, de ziua ei: „Bucură-te, chiar dacă vreo furtună încearcă să-ți răscolească drumul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează