SPORTURI  »  HANDBAL  »  CE HANDBAL FEMININ

Alexandru Dedu, primele declarații după Europeanul de Handbal! Cine decide soarta antrenorului + îi atacă pe critici: „Sunt sătul! Să pună mâna să construiască ceva”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 21:49 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 22:36

Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, a oferit primele declarații după prestația României la Campionatul European de Handbal Feminin.

Șeful handbalului românesc a spus că viitorul selecționerului Bogdan Burcea va fi decis de Comisia Tehnică și a avut un mesaj dur pentru cei care-l critică.

„Nu sunt foarte mulţumit, foarte satisfăcut. Mă așteptam la orice, de la primul loc până la ultimul loc, fiindcă nu poţi avea multe repere în situaţia dată. A fost un Campionat European totalmente atipic. Mi-ar fi plăcut să fie mai bine. Eu speram să ne fim între locurile 1-6 sau 1-8.

Nu pot să mă pronunţ în momentul ăsta. La cald nu e OK să iei hotărâri. Așa cum Burcea şi Licu au fost propuşi de Comisia Tehnică, tot Comisia Tehnică este în măsură să ia nişte decizii legate de viitorul apropiat al echipei naţionale. Comisia Tehnică se va întruni și vom vedea cum putem să facem ca lucrurile să fie mai bune într-un viitor apropiat.

Pe mine să mă întrebe vocile alea (n.r- cei care îl critică) dacă fetele s-au pregătit bine, dacă fetele au stat într-un hotel decent, dacă au mâncat bine sau dacă au avut tot ceea ce le trebuie. Aici mă pot întreba şi voi răspunde fără nici cea mai mică problemă, Este un laitmotiv! Sunt exact aceleași acuze, cu alte cuvinte. Sunt sătul! Să pună mâna să construiască, să pună mâna să vină cu plus valoare, să facă ceva, pentru că de comentat e uşor”, a spus Dedu, într-un interviu pentru Agerpres.

VIDEO Costică Buceschi avertizează: „Bazându-ne atât de mulți ani pe Cristina Neagu, poate nu ne-am uitat ce creștem în spatele ei”

Citește mai multe știri despre naționala României de handbal:

Cristina Neagu a răbufnit! Furioasă pe colege după dezamăgirea de la Euro 2020: „Se comportă ca și cum au cine știe ce realizări!”

Capul lui Bogdan Burcea vrem! Marian Ursescu, specialistul GSP în handbal, îi ia apărarea selecționerului » Cauzele și vinovații pentru eșecul României la Euro 2020

Scandal fără precedent în handbalul românesc » Tomas Ryde lansează un atac violent și îl indică pe Tadici: „Liderul clanului corupt”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
3157398414285898
Takacs Istvan  •  17 Decembrie 2020, 20:47

Asta care *** la petreceri Dedu nu are pic de rusine !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3157398414285898
Takacs Istvan  •  17 Decembrie 2020, 20:46

Ati gresit numele Dl. Dedu Groparu' nu se numeste Comisia Tehnica se numeste Comisia Mafioata !

949705161726499
Sergea Andrei  •  17 Decembrie 2020, 18:32
Postat de whiteredarad pe 17 Decembrie 2020, 15:04

Dedu nu pare a considera ca are si dansul o vina. El "doar asigura conditii"..nu il intereseaza altceva. pai...nu era mai simplu sa angajeze o agentie de turism ? Dedu raspunde si de handbalul masculin, care la nivel de nationala e nul. In Romania.atit la baieti, cit si la fete este plin de straini...cu slarii mari. Ce a realizat CSM, la fete ? Dar Dinamo,...la baieti ? Pestele de la cap se inpute, ...asta-i concluzia.Burcea a avut si ghinion, dar nici multe valori nu avem. O masura d ur,at ar fi ca nici o echipa sa nu aiba, in acelasi timp...mai mult de 3 straini in echipa . Si, ca la fotbal...sa joace obligatoriu una sub 21 ani, permanent.

Dedu a vrut sa reduca numarul de straini dar Georgescu si prietenii lui s-au opus.Alexandru Dedu a vrut o variantă cu maximum trei străini în teren, dar nu a trecut la vot.Atat timp cat cluburile isi vad doar propriul interes nu ai ce sa le faci.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează