SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Dialog incendiar pe banca lui CSM Bucuresti! Antrenorul, ceartă frontală cu o vedetă: "Când spun în față, în față să fie! Nu vorbi!"

Articol de - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 12:30

CSM București a învins miercuri cu 28-22 pe CSM Slatina, în etapa a 9-a a Ligii Naționale feminine. Campioana României nu a făcut nici de această dată un joc prea bun, evoluția campioanelor dezamăgind în multe momente.

Dragan Dukici a folosit mai mult jucătoarele care au jucat mai puțin în acest sezon, dându-le posibilitatea să arate ce pot. La unul dintre time-out-uturile cerute în timpul jocului, antrenorul sârb nu s-a mai putut controla, nervos de faptul că unele dintre jucătoare tot comentează.

"Lisa, e un meci, nu e antrenament!", făcând referire la Elisabeth Omoregie. Apoi a ridicat tonul. "Când spun în față, în față să fie! Nu vorbi, vorbește pe teren, marchează! Poți da goluri, să faci faulturi, poți lua cartonaș roșu, poți să ții pivotul advers! Nu doar vorbe! Tu și Bianca", i-a spus Djukici, uitându-se cu reproș la pivotul Dragana Cvijici.

Djukici a suprins prin faptul că a fost extrem de calm până acum la CSM, pe vremea când a antrenat pe HC Odorhei, la băieți, el fiind extrem de coleric. Nu de multe ori își certa elevii, iar în vestiar de multe ori a aruncat cu tăblița pe care le arată schemele și a răsturnat masa de masaj!

Rămâne de văzut care va fi atitudinea sa în continuare și dacă va schimba tonul cu Neagu și compania. Primul prilej, duminică, la Budapesta, în Liga Campionilor, în derbyul grupei D, FTC Budapesta-CSM București.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
timm
timm  •  10 Noiembrie 2018, 10:06
Postat de Kiss Péter pe 08 Noiembrie 2018, 14:01

Din jucatoare mediocre nici Dukic nu poate face elite europene.Nu ne vom califica nici in Final Four. In FF se vor califica Győr,Rostov,Metz si FTC.

Esti prost rau sau te uiti doar dn 2018 la handbal. CSM are un lot foarte valoros.

2264101893823582
Kiss Péter  •  08 Noiembrie 2018, 14:01

Din jucatoare mediocre nici Dukic nu poate face elite europene.Nu ne vom califica nici in Final Four. In FF se vor califica Győr,Rostov,Metz si FTC.

gannicus2014
gannicus2014  •  08 Noiembrie 2018, 12:58

s-a prins si Dukic ca nu merge cu vorba buna, e momentul ca sa schimbe foaia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează