SPORTURI  »  HANDBAL  »  TROFEU

Dinamo a câștigat turneul amical de la Graz » Parcurs fără cusur

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2019 21:12

Dinamo, campioana României la handbal masculin, și-a turat motoarele înainte de Supercupa României, cu Poli Timișoara, impunându-se în turneul de la Graz.

Dinamo București a triumfat în turneul de la Graz, câștigând finala în fața elvețienilor de la Pfadi Winterthur. „Câinii au învins cu 32-29, a treia izbândă consecutivă a lor în Austria. Bannour 6 goluri, Negru 6, Kuduz 4, Mousavi 4, Zulfici 3, Nantes 3, Alouini 2, Asoltanei 2, Vujici 1 și Gavriloaia 1 au fost marcatorii "alb-roșiilor”. 

În primele meciuri, jucătorii pregătiți de Constantin Ștefan câștigaseră cu 25-23 în fața celor de la Barnbach, pentru ca în meciul doi să treacă de echipa gazdă, HSG Holding Graz, 34-23.  

Neînvinși în amicale

Dinamo a disputat în perioada de pregătire 8 partide de verificare. A câștigat 7 dintre ele și una s-a încheiat la egalitate. De altfel, meciul cu CSM Focșani, 23-23, s-a întrerupt în minutul 53, jucătorii celor două echipe fiind la un pas să declanșeze o bătaie generală. 

În rest, Dinamo a câștigat tot: 20-15 cu CSM Focșani, 34-27 cu Spartak Moscova (Rusia), 38-27 cu CSM Reșița și 34-32 cu AON Fivers, vicecampioana Austriei. 

"Câinii" vor disputa primul meci oficial al sezonului, Supercupa României, pe 25 august, la Brașov, contra câștigătoarei Cupei României, Poli Timișoara

Vezi și: 

HANDBAL / CSM București a pierdut ultimele două amicale în Franța

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează