SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - GOG GUDME 35-28

Dinamo - GOG Gudme 35-28 / Dinamoviștilor nu le vine să creadă cât de lejer au câștigat în Liga Campionilor: „Ne așteptam la un meci greu!”

Foto: Cristi Preda +17   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 22:44

Dinamo a făcut spectacol și a bătut-o la scor pe GOG Gudme, vicecampioana Danemarcei, 35-28, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.

Antrenorul Constantin Ștefan e bucuros după cel mai bun meci al sezonului. Tehnicianul vrea ca echipa sa să nu se oprească aici. 

- Domnule Ștefan, vă așteptați la diferența asta cu Gudme? 
- În niciun caz. Ne așteptam la un meci foarte greu. I-am vizionat, i-am disecat pe posturi și am ajuns la concluzia  că trebuie să anihilăm contraatacurile și repunerile rapide de la centrul terenului. Asta am făcut. Ne-am repliat excelent, apărarea a fost la înălțime, ajutată de un Sajed în zi mare! 

- Cel mai bun meci al sezonului? 
- Da, cred că da! Un meci bun, în care am avut constanță. Am mai avut partide bune, dar acum am jucat constant bine pe toată durata partidei. Felicit băieții pentru mobilizare și pentru efortul depus. Suporterii au fost din nou extraordinari, fac parte din familia noastră și alături de ei reușim aceste partide grozave. 

- Urmează Cehovski, campioana Rusiei, se conturează o calificare? 
- Mai e mult până la calificare, dar mergem în Rusia să câștigăm pe 12 octombrie. Trebuie să-i analizăm bine, să le descoperim punctele slabe. Victoriile aduc victorii și vreau să ne păstrăm cât mai mult perioada de invincibilitate. 

Bucuria dinamoviștilor după victoria de azi

„Am muncit foarte mult pentru victorie, i-am analizat video, erau foarte buni în faza de atac, dar cred că am controlat meciul de la un capăt la altul. Nu trebuie să ne bucurăm prea tare, mai avem mult de muncă, fiecare meci e foarte important. Cred că merităm toate felicitările” 
Kamel Alouini, centru Dinamo  

Probleme cu suprafața de joc 

Ca niciodată, la meciul cu Gog Gudme, suprafața de joc, una specială, a fost un adevărat patinoar. Nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat, dar meciul a trebuit întrerupt practic la fiecare cădere a unui jucător pentru a se șterge suprafața. "Cred că s-a făcut condens, s-a format o peliculă de apă și toată lumea a alunecat. Degeaba s-a șters înainte de meci, că tot a fost alunecoasă", a explicat antrenorul lui Dinamo.

+13 FOTO

Clasament Grupa D

1. Dinamo București 5p
2. GOG Gudme  4p
3. Wisla Plock 2p
4. Cehovskie Medvedi 2p
5. K. Schaffhausen 1p
6. IFK Kristianstad  0p
* primele două clasate se califică în barajul pentru "optimi"
Mai sunt de jucat în etapa a 3-a: Wisla-Kristianstad, Kadetten-Cehovski (29 septembrie)

Vezi și:

Dinamo - GOG Gudme 35-28 » VIDEO+FOTO Roș-albii înving în derby-ul cu GOG Gudme și sunt lideri în grupa din Liga Campionilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
idi53
idi53  •  26 Septembrie 2019, 09:38

FELICITARI DULAILOR!

ray51
ray51  •  26 Septembrie 2019, 08:37

Excelent rezultat. Sa-i bati pe danezi la o diferenta apreciabila, nu-i putin lucru. Sa speram ca urmatoarele meciuri vor avea aceeasi finalitate. Sa terminam odata cu povestea 'romanii nu pot lega victoriile'!!!

corectu
corectu  •  26 Septembrie 2019, 08:37

Grupa D,a 4-a grupă valorică.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează