SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Dinamo, într-un grup select! Ce performanță a bifat cu GOG Gudme

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2019 20:17

Campioana României a învins duminică seara în Danemarca pe GOG Gudme cu 32-31 și a bifat o performanță extraordinară. 

S-a calificat în barajul pentru "optimi" bifând 10 meciuri fără înfrângere în faza grupelor. 

Au fost 7 victorii și 3 rezultate de egalitate pentru trupa lui Constantin Ștefan. Recordul "alb-roșiilor" a întrecut performanța celor de la HBC Nantes din sezonul 2016/2017, când formația franceză a terminat grupa cu opt victorii, o remiză și o înfrângere.

În grupele A și B, grupele considerate primele valoric, Barça deține recordul din ediția 2016/2017 cu 12 victorii, o remiză și un singur meci pierdut. Dinamo s-a alăturat acum unor forțe de pe semicerc precum THW Kiel, MKB Veszprém, Vardar Skopje, Barça, PSG și Montpellier, care la rândul lor au bifat 10 meciuri consecutive fără înfrângere în Liga Campionilor VELUX EHF. Sub formatul vechi al Ligii Campionilor, PGE VIVE Kielce are un record greu de egalat. Campioana Poloniei a câștigat toate cele 10 partide din grupă în ediția 2014/2015. 

Rezultatele lui Dinamo în actualul sezon al Ligii

Kadetten Schaffhausen-Dinamo 28-28
Dinamo-IFK Kristianstad 28-25
Dinamo-GOG Gudme 35-28
Cehovski Medvedi-Dinamo 20-30
Wisla Plock-Dinamo 26-26
Dinamo-Wisla Plock 29-20
Dinamo-Kadetten Schaffhausen 27-26
IFK Kristianstad-Dinamo 29-29
Dinamo-Cehovski Medvedi 34-23
GOG Gudme-Dinamo 31-32
 

Gata de Sporting!

Dinamo București va întâlni în barajul pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor tot pe Sporting Lisabona, ca și sezonul trecut. Cele două echipe s-au întâlnit exact în aceeași fază în ediția 2018-2019, iar lusitanii s-au calificat mai departe. Au câștigat pe teren propriu, 32-31, dar și la București, 27-26. În partida din Ștefan cel Mare însă, "alb-roșiii" au condus până pe final și au avut calificarea în mână. Diferența de 4 goluri s-a evaporat însă rapid și Sporting a ajuns în "optimi", acolo unde avea să fie eliminată de MKB Veszprem. Partidele cu Sporting sunt programate pe 19-23 februarie, la Lisabona, și pe 26 februarie-1 martie la București, datele exacte urmând să fie stabilite.

Ovidiu Semen, team-managerul lui Dinamo a rămas în spital! A ieșit de pe perfuzii, dar e sub supraveghere

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează