SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

„Milionarii” de la PSG, prea buni pentru Dinamo » Elevii lui Xavi Pascual încă nu sunt eliminați matematic din Liga Campionilor

Dinamo București și PSG se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în runda cu numărul 13 a grupei B din Liga Campionilor la handbal masculin.
Dinamo București și PSG se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în runda cu numărul 13 a grupei B din Liga Campionilor la handbal masculin.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 21:20 / Actualizat joi, 03 martie 2022 21:30

Dinamo a fost învinsă de PSG, scor 31-39, iar șansele de calificare în „optimile” Ligii Campionilor la handbal masculin au scăzut. 

PSG și-a adus toate vedetele la București și a controlat partida cu Dinamo de la un capăt la celălalt. Nikola Karabatic a fost primul care a ieșit la rampă, cu două goluri marcate în primele 3 minute. Parizienii au lovit din toate zonele, o distribuție remarcabilă a golurilor. Golgeterul lor a fost danezul Mikkel Hansen, cu 7 reușite. 

Fosta handbalistă din „Liga Florilor”, prinsă de război în orașul capturat de Rusia: „Ne iau prizonieri, ca scut uman! Rușii sunt înfometați”
Război în Ucraina
Fosta handbalistă din „Liga Florilor”, prinsă de război în orașul capturat de Rusia: „Ne iau prizonieri, ca scut uman! Rușii sunt înfometați”

PSG, prea bună pentru Dinamo 

De cealaltă parte, elevii lui Xavi Pascual au forțat cu doi pivoți, au încercat și atacurile în 7, dar nu au putut păstra ritmul. Diferența de 4 goluri de la pauză a devenit o constantă în partea secundă. Mai mult, în minutele de final, PSG a profitat de resemnarea din tabăra „dulăilor” și s-a desprins. 

Pentru Dinamo, un plus l-a reprezentat și astăzi galeria. Fanii au avut răfuiala lor, cu brigada de arbitri. O serie de decizii la limită luate în momentele de revenire ale lui Dinamo i-au enervat pe fani.

Calcule în grupa lui Dinamo din Liga Campionilor

Dinamo păstrează șanse matematice la calificarea în „optimi”, dar nu mai este la mâna ei. Campioana României trebuie să câștige neapărat partida cu Vive Kielce, din ultima rundă, apoi să aștepte jocul rezultatelor. Calculele sunt greu de realizat din cauza celor două restanțe pe care le au ucrainenii de la Motor. 

În runda decisivă, Motor are meci direct cu Porto. Ucrainenii ar trebui să piardă cele două partide rămase, apoi să îi încurce pe portughezi. Dinamo are avantajul meciurilor direct cu ambele contracandidate. În cazul unei egalități de puncte, elevii lui Xavi Pascual avansează.

Dinamo - PSG 31-39

PSG se impune, scor 39-31!
min. 50: Încă o decizie la limită a arbitrilor. Bannour a fost bruscat și a rămas pe parchet, în preajma semicercului advers. PSG a repus rapid mingea și a însris. 24-31
min. 48: Xavi Pascual, extrem de nervos în timpul time-out-ului. 24-30
min. 47: O serie de decizii controversate ale arbitrilor inflamează spiritele. 24-29
min. 40: Cel mai spectaculos moment al meciului! Saeid apără remarcabil, apoi încearcă să înscrie în poarta goală. Un handbalist de la PSG „plutește” deasupra semicercului și respinge. 19-24
min. 33: Reușita lui Nicușor Negru „activează” galeria dinamovistă. Atmosferă superbă în sala Polivalentă. 17-21
Repriza secundă începe cu un 7 metri ratat de Valentin Ghionea. 16-20

PSG conduce la pauză, scor 20-16.
min. 29: Alex Pascual marchează pe o acțiune rapidă. 16-19
min. 19: Nantes ia o acțiune pe cont propriu și egalează. 1-12
min. 17: Gurbindo aruncă năucitor, direct în vinclu. 11-11
min. 6: Nikola Karabatic este în mare formă și înscrise cu toată opoziția lui Gurbindo. 3-4
min. 5: Valentin Ghionea finalizează un contraatac al dinamoviștilor. 3-2

A început partida! Dinamo a avut lovitura de start, după un minut de reculegere ținut în memoria victimelor din Ucraina. 

Citește și alte știri din handbal:

Eduardo Gurbindo, vedeta lui Dinamo care a jucat 4 ani la Barcelona: „În Spania lumea nu plătește pentru a vedea handbal”

FOTO Nicio șansă cu Danemarca! România n-a rupt norii la revenirea Cristinei Neagu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
maxp
maxp  •  04 Martie 2022, 00:50
Postat de Gigel Borcanel pe 03 Martie 2022, 21:32

Colonia asta spaniolă înseamnă bani aruncați pe fereastră. Cu Ștefan antrenor mă îndoiesc că ar fi încasat asemenea bătăi.

Care colonie spaniola? Dacă nu greșesc, sunt 2 spanioli în echipa, hai sa zicem și Humet, dar care nu prea mai tine de ei.

creeperno115
creeperno115  •  03 Martie 2022, 22:35

In fotbal era mai mare diferenta

cherry1337
cherry1337  •  03 Martie 2022, 22:02
Postat de Gigel Borcanel pe 03 Martie 2022, 21:32

Colonia asta spaniolă înseamnă bani aruncați pe fereastră. Cu Ștefan antrenor mă îndoiesc că ar fi încasat asemenea bătăi.

Dacă tu credeai că Dinamo o să bată PSG... Păi mai bine rămâi tu la fotbal, că o treabă n-ai cu handbalul!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează