SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO-WISLA PLOCK

DINAMO - WISLA PLOCK 29-20 // VIDEO „Câinii” sunt de neoprit în Liga Campionilor! Au spulberat vicecampioana Poloniei și sunt ca și calificați în faza următoare a competiției

Articol de - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 11:20

Dinamo a învins Wisla Plock, scor 29-20, iar calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin a devenit o simplă formalitate.  

Atmosfera caldă din Sala Dinamo îi face pe alb-roșii să prindă puteri nebănuite. Așa s-a întâmplat și astăzi, când adversara a fost echipa polonă Wisla Plock, venită la București să răzbune egalul de acasă, de acum 11 zile. N-a fost chip însă. Într-o partidă punctată cu câteva momente ieșite din comun, handbaliștii lui Constantin Ștefan au dominat, iar de la jumătatea reprizei secunde au făcut și show, eliberați de stresul tabelei de marcaj. 

Dinamo a condus în permanență, oaspeții echilibrând scorul doar de două ori, în primele minute. Tot atunci a fost scos din joc Bannour. Împins brutal în zona abdominală de Susnja, stângaciul nu a mai putut reveni pe teren. Imediat antrenorul spaniol de la Wisla, Xavier Sabate, a intrat într-o discuție aprinsă cu unul dintre arbitri, apucându-l de mână, și a doua eliminare i-a lăsat pe poloni în 4 jucători de câmp. Atunci au început să se distanțeze gazdele. 

Desprindere decisivă

Explozia din aruncările lui Kuduz, pătrunderile lui Alouini, dar și pasele abile care l-au găsit mereu pe Shebib, punerea în valoare a extremelor Negru și Gavriloaia, intervențiile în poartă ale lui Saeid, toate s-au legat fericit în jocul lui Dinamo de aseară. La pauză era 13-10. După o efemeră apropiere a oaspeților la 12-14, a pornit asaltul decisiv. Gol după gol în poarta polonă, în care Stevanovici a rămas în ciuda celor două mingi primite – fără intenție – în plină față de la Gavriloaia, respectiv Shebin. Cea mai frumoasă fază a apărut în minutul 44, când Gavriloaia s-a înălțat și, în loc să atace poarta din extrema dreapta, i-a pasat lui Negru, care venind din colțul opus, a recepționat mingea și a înscris superb. 

Cea mai mare diferență de pe tabelă, 9 goluri, s-a consemnat și la finalul partidei, încheiată cu o victorie nu doar convingătoare, ci și spectaculoasă a celor de la Dinamo. Ei rămân neînvinși în grupa D a Ligii, cu 4 victorii și două egaluri. Următorul lor meci va fi tot acasă, pe 6 noiembrie, cu Kadetten Schaffhausen.

Jucătorii sărbătoresc victoria cu fanii

Clasament grupa D

Loc/EchipăVictoriiEgaluriÎnfrângeriGolaverajPuncte
1. Dinamo420176-14710
2. GOG Gudme401162-1478
3. Wisla Plock213159-1605
4. K. Schaffhaussen122137-1374
5. IFK Kristianstad113138-1493
6. Cehovski Medvedi104127-1592

* primele două echipe se califică în "play-off" 

Etapa a 6-a: Dinamo-Wisla (miercuri), Kadetten-GOG (31 octombrie), Cehovski-Kristianstad (2 noiembrie). 

Vezi și:

EXCLUSIV Florentin Pera a fost internat în spital! Ce a pățit antrenorul lui SCM Rm. Vâlcea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  30 Octombrie 2019, 23:01
Postat de ishhhhhhhh pe 30 Octombrie 2019, 21:25

Cu ocazia asta, inca un *** pentru Negoita. Uite ce performante are Dinamo la handbal.

Deci sa inteleg ca acum si daca zic de al treilea deget de la mana este jignitor? Panselutzelor...

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  30 Octombrie 2019, 21:25

Cu ocazia asta, inca un *** pentru Negoita. Uite ce performante are Dinamo la handbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ceaiuri
ceaiuri  •  30 Octombrie 2019, 20:56

se face partial dreptate(si in meciul tur tb victoria)lesii nu au sanse in fata danezilor (dinamo cu ei se bat pt primul loc)se bazeaza pe un singur jucator si nu prea au alte solutii...dinamo poate sa fie surpriza din acest an in C.L

Vezi toate comentariile (10)
Comentează