SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - WISLA PLOCK

FOTO Dinamo, victorie impresionată în Liga Campionilor » Campioana României păstrează șanse de calificare

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2022 21:25 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 21:31

Dinamo a reușit o victorie importantă în etapa a 7-a din Liga Campionilor la handbal masculin, 32-27 cu Wisla Plock.

După o pauză de 3 săptămâni, Dinamo a revenit în Liga Campionilor, cu Wisla Plock. Campioana României era obligată să câștige partida pentru a rămâne cu șanse reale la calificarea în play-off-ul pentru sferturile de finală, iar elevii lui Xavi Pascual au reușit un meci excelent.

Dinamo, victorie în Liga Campionilor

La casele de pariuri Dinamo era favorită, cu o cotă de 1.70 la victorie, iar campioana României și-a respectat statutul.  Dinamoviștii au început tare meciul. După ce polonezii au deschis scorul, Dinamo s-a aflat în permanență în avantaj, cea mai mare diferență fiind de 3 goluri: 12-9. La pauză, Dinamo a intrat cu un avantaj de doar un gol, 15-14.

În a doua parte, tot Dinamo a jucat mai bine. A condus și la 4 goluri diferență, 21-17, iar pe final s-a distanțat și a obținut o victorie categorică, 32-27. 

După 7 etape, Dinamo este pe locul 5, care duce în optimi, cu 7 puncte. Următorul meci va fi pe 1 decembrie, tot cu Wisla Plock.

Citește și: 

Gabriela Szabo, victorie în primă instanță în procesul cu Primăria! Nicușor Dan, obligat s-o repună în funcția de director la CSM

L'Equipe anunță: antrenorul lui Dinamo e pe lista unei superforțe europene » „O aventură care îl tentează puternic”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cdba3133
cdba3133  •  25 Noiembrie 2022, 08:46

Ne-am amintit de handbal. Multumim Dinamo! Prin mass-media stiri firave despre acest meci. Parca le-ar fi rusine si scarba de acest sport. Pacat!

creeperno807
creeperno807  •  24 Noiembrie 2022, 22:30

Noroc cu Dinamo ca mai scoate Romania capul prin strainatate

rocky3
rocky3  •  24 Noiembrie 2022, 21:54

Păcat ca din toată țara doar un club joacă la nivel înalt! Înainte Baia Mare, Constanța erau nume grele în Europa, acum nici acasă...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează