SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF / HC ZALĂU-BORUSSIA DORTMUND 25-25

Doar egal acasă » HC Zalău, șanse mici de calificare după prima manșă cu Borussia Dortmund

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 20:44

HC Zalău, echipa antrenată de Gheorghe Tadici, are șanse mici de calificare după ce a reușit doar un 25-25 în prima manșă din turul 2 al Cupei EHF, contra nemțoaicelor de la Dortmund. 

HC Zalău a terminat la egalitate, 25-25, partida din prima manșă a turului doi din Cupa EHF cu nemțoaicele de la Borussia Dortmund. Ardelencele au șanse mici să repete parcursul excelent de anul trecut, când s-au calificat până în "sferturile" aceleiași competiții.

HC Zalău a început bine meciul, a condus și cu trei goluri în prima parte, intrând în avantaj la pauză, 13-12. În partea a doua însă, Borussia a trecut la conducere, iar gazdele au trebuit să lupte pentru a reveni. Chiar și așa, Zalăul a avut șansa să câștige, pe final. De la 19-22 au marcat de patru ori consecutiv și au avut 25-23 cu două minute înainte de terminarea timpului de joc. Islandeza Hildigunnur Einarsdottir a marcat însă de două ori, ultima dată în ultima secundă de joc și a stabilit scorul final, 25-25. Borussia este acum favorită la calificare, mai ales că returul e în Germania, pe 21 octombrie.

Roxana Szolosi cu 9 reușite și Valentina Panici 7 au fost principalele marcatoare ale partidei.

Vezi și: Înapoi în Europa, după 5 ani! După dispariția Oltchimului, Vâlcea nu a mai văzut niciun meci în cupele europene. Se întoarce acum

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  13 Octombrie 2018, 21:52

La ce diferenta de loturi e intre cele 2 echipe, Zalaul face un nou rezultat mare. Asta si pentru toti astia care il vad pe Tadici depasit. BVB a fost favorita certa din start. E greu sa repeti performanta de anul trecut, Zalaul a fost o surpriza atunci, nu ai materialul necesar. Anul asta marile speranta vin de la Ramnicu Valcea, nici Craiova neparand capabila de mare lucru. Craiova ar putea prinde grupele macar, probabil vor fi cap de serie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează