SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Două jucătoare importante de la CSM București și-au lansat brandurile personale + Atac la selecționer

FOTO: Sabin Malisevschi
FOTO: Sabin Malisevschi

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 15:40

Paula Ungureanu (37 de ani) și Iulia Curea (35 de ani), dar și parapantistul Tudor Dorobanțu și-au lansat astăzi brand-urile personale, sub supravegherea RHF & Sports Management.

"De ce PAULA? Paula este numele cu care sunt aclamată de fani sau de comentatori de fiecare dată când apăram poarta naționalei și acum a CSM-ului. Este scurt, rapid, în viteză, asa cum este și personalitatea mea. Verdele este culoarea cu care am apărat mult timp la echipa națională, o fac și acum și mă identific cu această culoare", a explicat Paula Ungureanu decizia sa.

Nu doar Paula Ungureanu și-a lansat azi brand-ul personal, ci și Iulia Curea, extrema lui CSM București. 

"A durat ceva timp să alegem o variantă finală, cu o minge de handbal, font auriu, wing, G-ul este culoare aurie. WING face trimiere directă la poziția mea din teren, extremă. În același timp, aripa este un simbol al dinamismului, al mișcării, prin zbor sau planare. Conceptul te duce cu gândul la mișcările și execuțiile din teren. Și win, în engleză, înseamnă a câștiga, exact cum sunt eu, că am câștigat tot timpul, iar G-ul final este bolduit cu auriu pentru a face trimitere către porecla mea, «Giuli»", a spus Curea. 

Atac la selecționer

Cele două au vorbit și despre absența lor de la Europeanul de anul trecut, criticându-l pe selecționerul Ambros Martin.

"Nu am cum să fiu fericită și cred că specialiștii pot spune dacă era nevoie de mine sau nu la echipa națională. Pe mine mă doare și astăzi, eu mi-am rupt genunchii pentru echipa României și, când am anunțat că mă retrag, nici nu o făcusem bine că pe site-ul FRH a apărut: «Mulțumim, Paula!»

Nu mă mai întorc, decizia este luată, staff-ul și fetele știu foarte bine ce discuții am avut, dar să știți că este dureros. Am spus că voi apăra până când n-am să mai pot, deoarece sportul acesta mi-a dat tot ce am astăzi, mă vedeam chiar cu o medalie la Tokyo 2020, chiar nu exagerez. Dar nu mă mai întorc, pentru că nu uit cum s-au comportat cu mine", a spus goalkeeper-ul lui CSM.

Paula Ungureanu a fost completată de Iulia Curea: "După cum bine știți, de 4 ani eu am născut, iar de atunci nu am mai fost convocată. Nu mă pot autoinvita la echipa națională, trebuie să vină o telegramă la club.

Că vouă vi se pare normal ca de la echipa campioană să fie convocate jucătoare ca mine sau Paula, asta s-o spună specialiștii, eu nu cred că am dreptul acesta. Dar aș vrea să punctez că selecționerul unei naționale trebuie să fie selecționer și atât. Mă gândesc că e greu să urmărești atâtea meciuri, și din Ungaria, dar mai ales campionatul României", a adăugat Iulia. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
316526905453556
Doru Delavale  •  30 Ianuarie 2018, 23:18

Mai Iulia nu-l mai critica pe Ambros.....ca se supara Helle !

deva1
deva1  •  30 Ianuarie 2018, 22:27

Martin ambros trebuis demis. Ambros you are not welkome anymore in Romania!Go in Spain and stay in Hungary!Forget about Bucharest, Cluj, Craiova and Romania!

razvyyc
razvyyc  •  30 Ianuarie 2018, 18:07

Initial, cei de la RHF & Sports Management si-au facut planuri cu cea supranumita "Malefica", mai tarziu au ajuns la concluzia ca-i imbraca pe cei trei cu aceeasi suprafata de material.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează