SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGEDIE

Ecaterina Drăghici, fost inter dreapta la Corona Brașov și Rapid, a murit la vârsta de 34 de ani

Foto: Facebook @Handbal Rapid Bucureşti
Foto: Facebook @Handbal Rapid Bucureşti

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 17:33 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 10:50

Ecaterina Mihaela Drăghici, fost inter dreapta la Corona Brașov sau Rapid, a murit la vârsta de 34 de ani. 

Ecaterina Mihaela Drăghici a murit în noaptea de 28 spre 29 iunie, în urma unui stop cardio-respirator. „Katy”, cum era cunoscută în lumea handbalului, a evoluat pe postul de inter dreapta la echipe importante din România, precum Corona Brașov și Rapid. A făcut parte și din lotul național în perioada junioratului. 

Ecaterina Mihaela Drăghici, fost inter dreapta la Rapid, a decedat la 34 de ani

„Soarele vieții a apus pentru Ecaterina Mihaela Drăghici (Katy Niță), fostă jucătoare a echipei Rapid. Interul dreapta, născut pe 6 noiembrie 1986 a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României. 

După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Corona Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2008 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești. Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet. 

În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, Katy s-a stins. A lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă și numeroși prieteni. Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis cei de la Rapid, pe Facebook. 

Citește și alte știri din handbal: 

Dinamo se întoarce în Liga Campionilor » „Dulăii” au primit un un wild card

FOTO Xavier Pascual, prezentat oficial de Dinamo: „E o șansă să-mi schimb viața”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cfrinho
cfrinho  •  01 Iulie 2021, 23:11

Se vaccinase...precum Condurateanu. Cine are urechi de auzit aude. Cine are ochi de vazut vede.

persanu
persanu  •  01 Iulie 2021, 18:14

Mi-as dori din toata inima sa am dreptate ... alimentatia oricarui om conteaza enorm , cu atat mai mult pentru un sportiv de performanta ... chiar si dupa ce te lasi pot aparea surprize. Nu pot intelege cum un om care a facut atata pregatire fizica sa faca un SCR la o varsta asa frageda. Ori alimentatie foarte nociva , ca sa nu scriu despre ce este vorba, desi imi cer scuze daca gresesc , ori pe timpul cand inca activa consuma substante interzise in sport , sustinatoare la efort. Altfel nu-mi explic ... Dar viitori sportivi se pot gandi macar ca orice substanta introdusa in corp si interzisa prin lege iti poate provoca daune iremediabile. In fotbal multi jucatori fac asa pentru ca isi doresc castiguri enorme , exsorbitante ... iar multi platesc cu pretul vietii ... in handbal nu as intelege de ce sa te dopezi ca nu ai niste castiguri mari ... Cu toate astea imi cer scz daca am atins in vreun fel imaginea ei , dar am vrut mai mult sa trag un semnal de alarma pentru toti cei care au impresia ca au descoperit apa calda consumand fel si fel de substante ... pacaliti de unii si de altii ca este pentru binele lor ... Corpul este un organism destul de complex ... sunt lucruri pe care stiinta nu le poate percepe ... deci nu va jucati cu viata voastra. Ca sa ajungi fotbalist ai nevoie de talent si ambitie/vointa , degeaba bagi in tine fel si fel de pastile daca esti lemn ... Condoleante familiei .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează