SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Ediție de COLECȚIE la „Prietenii lui Ovidiu”, miercuri, ora 20:00 » Fostul mare handbalist Cristian Gațu, prima apariție după ce a suferit un atac cerebral, acum 6 luni

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 19:44 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 19:55

Cristian Gațu, 75 de ani, dublu medaliat olimpic, cu argint şi bronz, dublu campion mondial la handbal cu echipa României și fost președinte al Federației Române de Handbal, a acceptat invitația de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia.

O ediție de colecție, 80 de minute-document, ce nu trebuie ratate! Totul despre o carieră copleșitoare și întâmplări incredibile, MIERCURI, de la ora 20:00, pe GSP.RO. Este prima apariție publică a lui Cristian Gațu după ce în luna martie a acestui an a suferit un atac cerebral și a fost operat de urgență la Spitalul Militar din Capitală.

Cristian Gațu față-n față cu Ovidiu Ioanițoaia:

  • Cum a jucat fotbal la Steaua, apoi a ajuns la Dinamo
  • Cine l-a făcut să se apuce de handbal și ce probleme a avut
  • Care este cea mai mare frică a fostului mare handbalist
  • Ce crede că a adus în plus handbalului în perioada în care juca
  • De ce-l atacă pe Alexandru Dedu și trimite săgeți politice spre actualul șef al FRH
  • Dialog tulburător cu tatăl său, pe patul de moarte, înainte de Mondialul din 1970
  • Gațu răspunde la întrebarea: cine a fost cel mai mare handbalist român?
  • Povești neștiute din vestiarul Stelei înainte de finala de vis de la Sevilla
  • Dezvăluiri incredibile din timpul Revoluției din 1989 și un episod spus în premieră
  • Relația de prietenie cu Silvio Berlusconi și cum l-a cunoscut pe fostul premier al Italiei
Ediție de COLECȚIE la „Prietenii lui Ovidiu”, miercuri, ora 20:00 » Fostul mare handbalist Cristian Gațu, prima apariție după ce a suferit un atac cerebral, acum 6 luni

Unde poți urmări show-ul de MIERCURI, care va începe la ora 20:00

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Mi-am asumat! Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile din interiorul FRF: „Sunt 10-15 care stau prin birouri și nu fac nimic. Stoichiță începuse să «spele morții»!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  20 Septembrie 2020, 04:23

Alt nehalit ... După pușcăriași vin cerșetorii ... Mațu ăsta nu-i mulțumit cu cât a furat din FRH ... Că l-a văzut pe boul ăla de Dedu ce avere a făcut ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează