SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

ESBJERG - CSM BUCUREȘTI 29-30 Victorie dramatică pentru CSM București în Liga Campionilor! Neagu, reușită decisivă în ultima secundă

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 16:38 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 18:52

CSM București a câștigat pe terenul lui Esbjerg, 29-30, în etapa a doua din Liga Campionilor, după un gol marcat de Cristina Neagu în ultima secundă a partidei.

După victoria cu Metz, CSM București s-a impus și Danemarca cu Esbjerg, echipă care a câștigat și ea în prima etapă, 33-26 cu Bietigheim. Meciul a fost unul dramatic, decis de vedeta Cristina Neagu la ultima fază, cu o aruncare puternică de la 9 metri.

CSM București a controlat prima parte, întrând la pauză cu un avans de două goluri, scor 15-17. După un început echilibrat, „tigroaicele” au dominat prima repriză și au avut chiar și un avans de 6 goluri, conducând cu 16-10, Pe final, danezele au recuperat din diferență, marcând de patru ori.

În partea a doua jocul a fost mult mai strâns, cele două echipe fiind de multe ori la egalitate. Deși au jucat mai bine decât în prima repriză, danezele nu au fost niciodată în avantaj. În ultimul minut, Esbjerg a avut atacul, dar danezele au pierdut mingea, iar CSM București a marcat prin Neagu la ultima fază.

CSM București are punctaj maxim după două etape, iar următorul meci va fi cu Rostov Don, locul 2, pe 27 septembrie.  

Citește mai multe știri din handbal: 

Disputa Vipers Kristiansand-FTC Budapesta a fost amânată » Două cazuri de COVID la maghiare

Vlad Enăchescu atacă FRH: „A fost refuzată o propunere TV superioară financiar și acum încearcă să ceară bani iubitorilor de handbal?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
partner
partner  •  20 Septembrie 2020, 18:51
Postat de clujcampion pe 20 Septembrie 2020, 16:59

Au castigat, dar se adeverste ca e o grupare de vedete care nu e echipa. Eu nu inteleg politica clubului astuia, baga o groaza de bani in jucatoare si nu e in stare sa aduca un antrenor de Doamne-ajuta. Adi Vasile e baiat simpatic, dar azi s-a vazut din plin ca nu e principal si probabil nici nu va fi.

Adi Vasile a fost cel care dupa ultimul time-out a decis sa scoata portarul și sa joace cu 7 in atac, si-a dorit victoria și a impins echipa spre asta.

847153178690789
Ticu Troya  •  20 Septembrie 2020, 17:27
Postat de Emilian Albu pe 20 Septembrie 2020, 17:07

Victorie mare adusa CSM-ului de o ROMANCA, CRISTINA NEAGU. FELICITARI ! Aceasta victorie pune o mare intrebare: DE CE FRH SUSTINE ECHIPA DE MERCENARE DE LA VALCEA ? Nici o marcatoare de la Valcea in cele doua meciuri (ambele infrangeri la scor) de Liga Campionilor nu este romanca. NUMAI MERCENARE ARE VALCEA PLATITE DIN BANII PUBLICI AI CONTRIBUABILILOR VALCENI. Daca Valcea nu era declarata (frauduros, CSM avand un joc mai putin si egalitate de puncte) ocupanta a primului loc aceasta nu primea invitatia pentru Liga Campionilor si nu mai vedea toata Europa evolutiile lamentabile ale acetei echipe de mercenare.

Bai nea Milica , revino-ți bre , ca și csm-ul matale ,,e tot mercenare” , sau matale nu citești lotul !?

clujcampion
clujcampion  •  20 Septembrie 2020, 17:24
Postat de Radulescu Aurel pe 20 Septembrie 2020, 17:01

Ce are ***,cu prefectura,mai obsedatule de pSd ???

Tu ai minte macar ca o gaoina si intelegi ceva din sportul asta, sau postezi ca s-ti demonstrezi tie ca stii sa scrii? Doamne marae-i gradina Domnului, da tu ai sarit gardu pe unde era mai inalt.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează