SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL MASCULIN

Minaur Baia Mare, victorie categorică cu Alingsas! Pas mare spre finala EHF European Cup

Minaur Baia Mare - Alingsas // foto: Facebook @ CS Minaur Baia Mare
Minaur Baia Mare - Alingsas // foto: Facebook @ CS Minaur Baia Mare

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2022 10:03 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2022 11:39

Minaur Baia Mare a câștigat manșa tur a semifinalelor EHF European Cup, scor 34-28 cu formația suedeză Alingsas.

Băimărenii au făcut un pas important spre finala competiției continentale. Sâmbătă seara, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare, Minaur a învins-o la 6 goluri pe Alingsas, echipă care a încheiat sezonul regulat din campionatul Suediei pe locul 6.

În ciuda unui început slab, în care s-au văzut conduși cu 5-7 după 10 minute, „elevii” lui Alexandru Sabou au revenit în joc cu 7 puncte consecutive, iar de atunci au rămas la șefia partidei.

Tyson Fury l-a învins pe Dillian Whyte prin TKO și a anunțat că se retrage din box: „Ce mod de a ieși din scenă!”
WBC
Tyson Fury l-a învins pe Dillian Whyte prin TKO și a anunțat că se retrage din box: „Ce mod de a ieși din scenă!”

Minaur Baia Mare a câștigat manșa tur din semifinalele EHF European Cup

Cu 7 goluri în față la pauză, 19-12, băimărenii au închis jocul în partea a doua și au încheiat partida cu un avantaj de 6 goluri, 34-28. Cei mai buni marcatori ai lui Minaur au fost Stevan Vujovic și Iuliu Csepreghi, ambii cu câte 9 goluri. Portarul Barna Buzogany a fost la înălțime, cu 14 intervenții salvatoare.

În cealaltă semifinală, Drammen HK a trecut pe Naerbo, scor 30-27. Meciurile retur dintre Minaur și Alingsas se va juca pe 30 aprilie, în Suedia.

Alexandru Sabou, antrenor Minaur Baia Mare: „Vom trata meciul din deplasare la fel”

După meci, antrenorul lui Minaur, Alexandru Sabou, nu s-a declarat pe deplin mulțumit.

„Se putea și mai bine, dar pe final putea fi și altceva. Una peste alta sunt mulțumit, am văzut valoarea lor și valoarea noastră. Mergem încrezători acolo, chiar avem încredere, așa cum mergem la fiecare meci și sperăm să venim cu o calificare.

Chiar dacă am fi câștigat la 12 goluri, la 15 sau la un singur gol, noi la fel vom trata meciul din deplasare. Începem de la 0-0 și luptăm pentru fiecare minge pentru a aduce finala în Baia Mare”, a declarat antrenorul în vârstă de 40 de ani, potrivit site-ului oficial al clubului.

Citește mai multe știri din sporturi: 

Contre în circuitul WTA după declarațiile lui Rublev despre excluderea rușilor de la Wimbledon: „Am fost oarbă. Regret asta atât de mult”

Tyson Fury, discurs sfâșietor după lupta cu Dillian Whyte: „Am fost pe cale să mă sinucid, dar am revenit. Orice este posibil în viață, eu sunt dovada”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează