SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 23-23

EXCLUSIV / CORESPONDENȚĂ GSP DE LA AARHUS Paula Ungureanu: "Olimpiada e tot ceea ce-mi lipsea!"

În genunchi, dar neîngenuncheată în poartă, Paula Ungureanu salută publicul
În genunchi, dar neîngenuncheată în poartă, Paula Ungureanu salută publicul

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2016 00:00

Paula Ungureanu va fi pentru prima dată la o ediţie a Jocurilor Olimpice.

E una dintre jucătoarele foarte importante ale echipei României. Deşi nu ai spune, ea va fi pentru prima dată la o ediţie a Jocurilor Olimpice, la Rio de Janeiro, şi e foarte fericită.

"Nu am mai participat, e ceva inedit, abia aştept. Până atunci însă, vreau să mă bucur de această calificare, să savurez aceste momente", spune goalkeeperul "tricolorelor".

Ştie că sunt aşteptări mari de la echipă, dar e încrezătoare. "Noi suntem foarte unite şi ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună. Ne bucurăm de handbal, în asta constă forţa noastră", spune Paula.

Ieri a jucat 20 minute doar, a închis poarta, aşa cum o face deseori. "Întotdeauna încerc să-mi fac treaba, să-mi ajut echipa. Toate acum, credem una în alta, avem încredere în cea de lângă noi. Şi asta cred că se vede", a încheiat Paula.

Turneul preolimpic de la Aarhus

România-Danemarca 32-25
România-Uruguay 36-19
România-Muntenegru 23-23

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cristinaco71
cristinaco71  •  21 Martie 2016, 14:25

Draga Paula, din suflet îti doresc ca aceasta olimpiada sa fie de neuitat iar echipa României sa fie cea mai buna!!! Cu fetele din acest moment si antrenorii actuali, sunt FOARTE MARI sansele pentru a câstiga si o medalie. Sunt alaturi de voi si va voi tine pumnii din fata TV-ului. Sper sa ne transmita integral si în direct Olimpiada de la Rio?!

fibra
fibra  •  21 Martie 2016, 09:30

Ryde este SUEDEZ. Dand dovada de "competenta" gazeta scrie "DANEZUL a avut un rol crucial in calificarea la Olimpiada". Si uite asa daca nu e vorba de scandaluri inventate,acesti mari ziaristi dovedesc ca habar nu au pe ce lume se afla,dar pretind ca stiu tot si au dreptate in toate. Nu e de mirare in ce hal a ajuns presa scrisa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează