SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

EXCLUSIV. Dinamo, ultima mișcare pe piața transferurilor

Octavian Bizău are 1,94 metri și a fost cel mai bun jucător român sub 21 de ani în 2018 FOTO CSM București
Octavian Bizău are 1,94 metri și a fost cel mai bun jucător român sub 21 de ani în 2018 FOTO CSM București

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 20:50

Campioana a adus în această vară numai jucători români. Ultimul pe listă este centrul Octavian Bizău, 22 de ani, de la CSM București

Dinamo a anunțat în această vară transferul a trei jucători români, foști sau actuali componenți ai echipei naționale: extrema dreapta Valentin Ghionea, de la Sporting Lisabona, pivotul Andras Szasz, de la Tatabanya, și interul dreapta Javier Humet, de la Steaua București. Gazeta a aflat și ultimul tun pregătit în această vară de campioana României. În echipa pregătită de Constantin Ștefan va ajunge și Octavian Bizău, un tânăr de 22 de ani, fost component al naționalei de tineret. Bizău poate juca atât pe post de centru, cât și ca inter stânga. Crescut de CSM București, el a jucat apoi două sezoane la Steaua, pentru ca în actualul campionat să evolueze tot pentru formația Primăriei Capitalei.

Bizău a fost o lungă perioadă accidentat, suferind o operație de ligamente încrucișate. În acest moment însă poate evolua la sută la sută din capacitate și va ajunge în lotul dinamovist. Dinamo așteaptă wild-cardul din partea Federației Europene de Handbal pentru a fi al cincilea sezon consecutiv în grupele Ligii Campionilor. "Câinii" vor afla pe 19 iunie în ce competiție europeană vor fi trimiși de EHF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1232836963714380
Ioan John Nemes  •  15 Iunie 2020, 07:22

Bizau a fost crescut, format la Academia Minaur Baia Mare, campion național de juniori, într-o generație cu Tudor Botea!!!

farasportincazarma
farasportincazarma  •  12 Iunie 2020, 13:05

Incredibil, inexplicabil, intolerabil, sa mai vezi in 2020, la 31 de ani de la revolutie, disputa absurda, rivalitatea aberanta dintre doua creatii sovietice: UM CSA din 1947 si UM Dinamo din 1948!! In UE nu mai exista de mult astfel de bastioane militarizate ale stalinismului in sport!!!

6..6..6
6..6..6  •  12 Iunie 2020, 06:56

Bizau este crescut de Baia Mare si nu de CSM.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close