SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

EXCLUSIV Interviu tranșant cu Dragan Djukic, antrenorul lui CSM București: „Mă lupt cu fantome și mentalități neobișnuite” » Ce spune de obiectiv

Dragan Djukic o pregătește pe CSM București din toamna lui 2018 // FOTO: GSP
Dragan Djukic o pregătește pe CSM București din toamna lui 2018 // FOTO: GSP

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2019 13:05

Dragan Djukic, tehnicianul lui CSM București, spune că fiecare antrenor al campioanei României vine cu un plan, cu o strategie. Dar la final nici unul nu e protejat de contract, ci doar de rezultate.

Prezent la partida dintre Dinamo și Sporting Lisabona, din Liga Campionilor, Dragan Djukici, antrenorul echipei feminine de la CSM București a vorbit despre ultimele noutăți de la CSM, despre viitor, dar și despre lucrurile ciudate care i se întâmplă în fiecare zi la gruparea patronată de Primăria Capitalei.

...despre Dinamo - Sporting 26-27:"Este cel mai interesant meci pe care l-am văzut în ultimul timp. Dinamo ar trebui sa fie mândră de această aventură europeană. Au fost doua manșe extreme de disputate. Am văzut în seara asta un meci nebun, o atmosfera senzațională, niște spectatori extraordinari. În final, Sporting a avut doar puțin mai mult noroc și a fost doar puțin mai bună"

...despre venirea lui Tomas Ryde din vară: "Cred că postul de antrenor la CSM este dorit de mulți. Sunt mândru că lucrez pentru acest club, voi purta cu mândrie tricoul până în ultima zi a angajamentului meu. Nimic nu este mai important pentru mine, în acest moment, decât să câștig campionatul și să duc echipa în Final Four-ul Ligii Campionilor. Știu că sunt antrenorul cu numărul 9 în ultimii patru ani. Fiecare dintre foștii care au lucrat la CSM au avut contract și planuri pentru echipă. Dar în final nu hârtia te protejează, ci munca pe care o depui și rezultatele"

...despre un pariu pe care l-ar fi făcut: "Nu sunt îngrijorat de viitorul meu în handbal. Am un nume în Europa și nu am de ce să-mi fac probleme. Principala mea preocupare este să le ofer fetelor suportul de care au nevoie pentru a obține maximum în acest sezon. Nu-mi fac planuri pe termen lung. Tratez fiecare meci ca și cum ar fi ultimul și-mi trăiesc fiecare zi ca pe ultima a vieții mele. Nu se știe ce-ți rezervă viitorul. Dacă aș avea echipa cu care am lucrat la începutul sezonului, aș fi avut curaj să fac pariu și să declar în fața camerelor că vom câștiga Liga Campionilor. Acum trebuie să strângem rândurile pentru a obține un rezultat cât mai bun."

...despre noile transferuri de la CSM:"Lumea vorbește acum despre Nora, Crina, Denisa. Eu prefer însă să vorbesc despre Iulia, Majda, Amanda, Paula. Ele sunt jucătoarele mele în acest moment și după cum spuneam mai deverem, trebuie să trăim clipa. Nora este viitorul, dar noi trăim în prezent. Să le sprijinim pe fetele astea minunate"

...despre vehiculata trecere la echipa de băieți a CSM."Știu că sunt speculații că voi prelua echipa masculină, dar eu nu știu nimic despre acest subiect. Repet, sunt un nume în handbal, nu un nou venit. Am lucrat la multe echipe, dar la CSM m-am confruntat cu fantome, cu mentalități neobișnuite, abordări pe care nu le-am mai întâlnit. Mi se par neobișnuite. Dar nu pot să fiu decât alături de fetele mele până la final și apoi vom mai discuta despre viitor".

7 echipe naționalea antrenat în carieră Dragan Djukici, toate la masculin: Serbia, Iordania, Elveția, Macedonia, Marea Britanie, Israel, Muntenegru

3 formații de topla echipe de club a pregătit antrenorul sârb: Pick Szeged, Vardar Skopje și acum CSM București

Vezi și: CSM București face transfer după transfer! Încă 3 jucătoare de clasă vin în România: două reveniri TARI + ultimele detalii despre negocierile cu Cristina Neagu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bellosguardo
bellosguardo  •  02 Martie 2019, 08:07

Ea asa zice,intrucat ea facea echipa(vezi JO Rio)! 'Om muri si 'om vedea.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  01 Martie 2019, 19:29

”Este cel mai bun antrenor cu care am lucrat vreodată”dixit Cristina Neagu despre Ryde

bellosguardo
bellosguardo  •  01 Martie 2019, 15:10

De acord cu ceea ce spui in final. Deoarece Mos Trefilov e in spital (sa-i dea Domnul sanatate si zile),un singur nume ma obsedea za:Dragan Adzic. El a pus saua si pe Bulatovic,Cvijic si chiar Cristina. E insa ,mult prea patriot ca sa-l poata ademeni cineva! Cat priveste pe Ryde...imi vine a rade!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează