SPORTURI  »  HANDBAL  »  EXCLUSIV GAZETA SPORTURILOR

EXCLUSIV // Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, prima reacție în cazul de dopaj: „Regret! Am fost informați de ANAD despre acest caz”

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 23:00

Ionuț Stroe, noul ministrul al Tineretului și Sportului a vorbit despre cazul fără precedent în sportul românesc și confirmă informațiile publicate în exclusivitate de Gazeta Sporturilor.

Agenția Națională Antidoping a notificat 3 jucătoare de la Corona Brașov, dintre care două componente și ale naționalei de handbal feminin a României, pe care le suspectează că au apelat, ca și restul componentelor de sub Tâmpa, la terapia cu laser intravenos, interzisă de regulamentul WADA. E vorba de Cristina Laslo (23 de ani), Bianca Bazaliu (22 de ani) și Daciana Hosu (21 de ani). 

„Vă pot confirma că am fost informați astăzi de ANAD cu privire la o suspiciune legată de trei sportivi, dar nu pot să vă ofer mai multe detalii, nume, sportul, sexul sportivilor. Nu pot comenta mai mult.

Personal, regret orice situație în care există suspiciuni sau cazuri de dopaj. Îmi doresc să nu se confirme, dar vom vedea ce vor spune forurile independente.

Din punctul de vedere al ministerului, nu pot comenta asupra unor proceduri în derulare pentru că structurile politice/instituționale nu au competență în astfel de cazuri, ba chiar este interzisă o implicare sub orice formă, câtă vreme există o procedura deschisă. Este o separare clară, ministerul nu se implică!

Vom comenta mai multe când procedura va ajunge la o concluzie clară”.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV //  Convocări de ultimă oră la naționala de handbal? Patricia Vizitiu, Elena Dache, Laura Chiper și Anca Plocoșer merg la Mondiale!

EXCLUSIV // Prima reacție a Federației Române de Handbal! Alexandru Dedu: "Nu știu acum dacă jucătoarele în cauză merg la Mondiale!"

EXCLUSIV // Cristi Balaj, președintele ANAD: "Certific existența unor notificări ca urmare a suspiciunii de utilizare a unei metode intezise!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  19 Noiembrie 2019, 08:55

...ma ucide ea... Abia incepusem sa speram ca anul asta... La naiba de viata!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează