HANDBAL  ·  EXCLUSIV GAZETA SPORTURILOR

EXCLUSIV // Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, prima reacție în cazul de dopaj: „Regret! Am fost informați de ANAD despre acest caz”

Articol de — Luni, 18 Noiembrie 2019, 23:00

Ionuț Stroe, noul ministrul al Tineretului și Sportului a vorbit despre cazul fără precedent în sportul românesc și confirmă informațiile publicate în exclusivitate de Gazeta Sporturilor.

Agenția Națională Antidoping a notificat 3 jucătoare de la Corona Brașov, dintre care două componente și ale naționalei de handbal feminin a României, pe care le suspectează că au apelat, ca și restul componentelor de sub Tâmpa, la terapia cu laser intravenos, interzisă de regulamentul WADA. E vorba de Cristina Laslo (23 de ani), Bianca Bazaliu (22 de ani) și Daciana Hosu (21 de ani). 

„Vă pot confirma că am fost informați astăzi de ANAD cu privire la o suspiciune legată de trei sportivi, dar nu pot să vă ofer mai multe detalii, nume, sportul, sexul sportivilor. Nu pot comenta mai mult.

Personal, regret orice situație în care există suspiciuni sau cazuri de dopaj. Îmi doresc să nu se confirme, dar vom vedea ce vor spune forurile independente.

Din punctul de vedere al ministerului, nu pot comenta asupra unor proceduri în derulare pentru că structurile politice/instituționale nu au competență în astfel de cazuri, ba chiar este interzisă o implicare sub orice formă, câtă vreme există o procedura deschisă. Este o separare clară, ministerul nu se implică!

Vom comenta mai multe când procedura va ajunge la o concluzie clară”.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV //  Convocări de ultimă oră la naționala de handbal? Patricia Vizitiu, Elena Dache, Laura Chiper și Anca Plocoșer merg la Mondiale!

EXCLUSIV // Prima reacție a Federației Române de Handbal! Alexandru Dedu: "Nu știu acum dacă jucătoarele în cauză merg la Mondiale!"

EXCLUSIV // Cristi Balaj, președintele ANAD: "Certific existența unor notificări ca urmare a suspiciunii de utilizare a unei metode intezise!"Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (1)

ray51  •  19 Noiembrie 2019, 08:55

...ma ucide ea... Abia incepusem sa speram ca anul asta... La naiba de viata!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1