SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Exemplu pentru Oltchim: Gyor are jucătoare puţine şi de valoare

Gyor s-a calificat în finala Ligii Campionilor în detrimentul Oltchimului
Gyor s-a calificat în finala Ligii Campionilor în detrimentul Oltchimului

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 21:11

Campioana Ungariei a eliminat Oltchimul cu doar 8 jucătoare. Maghiarele au cel mai firav lot, dar mizează pe jucătoare de mare valoare, cu salarii foarte mari.

Oltchim a fost eliminată în semifinalele Ligii Campionilor de Gyor, o echipă care pe parcursul celor două manşe a folosit doar 9 jucătoare, cu una mai puţin în returul de la Veszprem. Strategia conducătorilor de la Gyor e una simplă: transferuri ale unor jucătoare printre cele mai bune din lume pe posturile lor şi rezerve tinere, din campionatul intern, jucătoare de perspectivă, care au însă salarii dintre cele mai mici.

În schimb, primul şapte de bază, de la Gyor, depăşeşte ca medie salarială întreg lotul Oltchimului! Handbaliste precum Katrine Lunde Haraldsen, Anita Gorbicz, Heidi Loke, Katalin Palinger, cîştigă dublu, de trei sau chiar patru ori decît unele titulare actuale de la Vîlcea!

Pe aceeaşi strategie va miza, se pare, şi Oltchim din sezonul viitor. Va încerca să aducă în lot handbaliste din top 3 pe posturile lor în lume, ca să contrabalanseze în disputele viitoare cu marile puteri de pe semicerc: Gyor, Buducnost, Viborg.

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (8)
gabrielaj
gabrielaj  •  09 Aprilie 2012, 19:07
Postat de handbaltotal pe 09 Aprilie 2012, 11:13

Buna , exact 8 goluri diferenta asa cum va spuneam. Sunt un suporter al sportului romanesc in special al handbalului , dar a fost prima data cant nu am tinut 100% cu Oltchim si asta din cauza :"antrenorului " . Am vrut sa tin cu Gyor , dar pur si simplu nu am putut insa la final am avut o mica satisfactie sperand ca vom scapa de acest individ. La Olimpiada vom avea doar echipa de polo masculin si atat. Cu acest "antrenor nu avem NICI O SANSA ". Avenit momentul sa PLECI VOINA RADU.

bravo, ai foarte mare dreptate toti babalicii pe post de antrenori in loc sa se caute un antrenor decent care sa le ajute pe fete sa joaca un handbal mai competitiv nu aceleasi scheme arhicunoscute si inutile.

handbaltotal
handbaltotal  •  09 Aprilie 2012, 14:33

unteti in urma rau de tot. Au semnat deja contracte pe 3 ani : Katrine Haraldsen , Verten Orsolya , Eduarda Amorim , Gorbicz Anita , Lekic Andreea , Jovanca Radicevic , Heidi Loke. A nu , astea sunt cele care au batut in semifinalele ligii ( Interesant ca dupa infrangere nimeni nu este tras la raspundere cu o demisie ceva! A VENIT VREMEA SA PLECI VOINA RADU. ) Serios au semnat: Antrenor: Tadici Jucatoare: ( PE ) camp Bocaneala , Criclevit , Tomuleanu , Esanu , Palamariu , Brot , Haşegan si incontestabila mare vedeta ANA APIPIE. Cu aceasta echipa chiar ca se vede Liga Campionilor. Priviti-o.

stancuvlad
stancuvlad  •  09 Aprilie 2012, 12:26

Si ce exemplu este asta? Revenirea din tur tocmai de aia s-a produs....de la inceputul reprizei a 2-a au inceput sa oboseasca pentru ca nu au mai nimic pe banca. Exact acelasi lucru s-a intamplat si in retur...numai ca de data aceasta nu am mai putut sa profitam si nu am mai avut inspiratie. Cred ca le vor bate tare muntenegrencele in finala.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează