SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA

Fără număr! Montpellier-HCM Constanţa 37-24

toma
toma

Articol de - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Campioana Franţei, Montpellier, nu a uitat ruşinea suferită anul trecut la Buzău, cînd a pierdut în faţa campioanei României, HCM Constanţa, 33-37!

Karabatic, Guigou şi coechipierii lor au vrut să se răzbune şi au reuşit cu vîrf si indesat în meciul retur de miercuri seara. Montpellier a spulberat Constanţa, 37-24 (18-9), un meci în care românii s-au speriat de faima adversarilor şi au făcut mult prea multe greşeli.

Faza meciului a reuşit-o însă HCM Constanţa. Cu doi oameni mai puţin pe teren, portarul Popescu a plecat în atac şi a înscris de pe poziţia de pivot! Constănţenii au suferit nu mai puţin de 8 eliminări de două minute în meciul cu Montpellier, faţă de cele patru ale gazdelor, de două ori romanii trebuind să joace cu doi oameni mai puţin pe teren

HCM Constanţa rămîne însă pe locul 4 în grupa A, cu 6 puncte, cu 3 mai mult decît urmăritoarea Pick Szeged. Românii pot sta liniştiţi, mai ales că ungurii au pierdut tot miercuri seara meciul din Grecia, cu codaşa PAOK Salonik, 26-27!

HCM Constanţa va juca etapa viitoare în deplasare, pe 20 februarie, cu Valladolid.

HB Montpellier 37

Kavticnik 9, Guigou 6, Di Panda 5, Hmam 4, Karabatic 4, Honrubia 3, Joli 3, Juricek 2, Accambry 1

HCM Constanţa 24

Toma 6, Fl. Nicolae 3, Schuch 3, Csepreghi 2, Băiceanu 2, Sabou 2, Sadoveac 2, Adzici 1, Pavlovici 1, Buricea 1, Popescu 1

 

CLASAMENT GRUPA A

1. Montpellier 12p

2. Valladolid 9

3. Cehovski Medvedi 8

4. HCM Constanţa 6

5. Pick Szeged 3

6. PAOK Salonic 2

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează