SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-MUNTENEGRU, AZI, ORA 21:15, ÎN DIRECT PE TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fetele lui Gheorghe Tadici vor fi din nou susţinute de sute de fani la Vrşeţ » Suporterii români au blocat vama

FOTO: Adevarul
FOTO: Adevarul

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 decembrie 2012 20:21

România întîlneşte în această seară, de la ora 21:15, selecţionata Muntenegrului, echipă care se află pe primul loc în grupa de la Campionatul European, avînd maximum de puncte.

Ca şi la precedentele două partide, cu Islanda şi Rusia, fetele lui Gheorghe Tadici vor fi susţinute de foarte mulţi suporteri din tribunele arenei din Vrşeţ

Mai mult, suporterii care vor să însoţească naţionala României la partida din această seară au blocat Vama de la Stamora Moraviţa, cea care se află la ieşirea dinspre Timişoara, spre Vrşeţ. 

Oamenii sînt obligaţi să aştepte şi mai bine de o oră, în condiţiile în care vremea nu este deloc bună, pentru a ajunge la meci. Partida este programată de la ora 21:15 şi va fi transmisă în direct la TVR 2 şi liveTEXT pe GSP.ro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
handbaltotal
handbaltotal  •  08 Decembrie 2012, 00:20

Gabriela Perianu , Diana Drutu , Valeria Bese sau naturalizati-o pe Managarova.

ariant
ariant  •  07 Decembrie 2012, 21:13

Fantastic s-a auzit imnul !! Hai ROMANIA !! Hai fetelor !!

dilibau
dilibau  •  07 Decembrie 2012, 20:19

Nu vreau sa dau un pronostic, l-am dat inaintea meciului cu Danemarca la CE 2010 si m-am inselat. Stiu ca jucam cu medaliata cu argint de la Olimpiada, dar imi doresc un joc bun al fetelor si o victorie, ca sa se invete minte inca o data carcotasii ca mine. HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează