SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

FOTO Buducnost Podgorica s-a calificat în finala Ligii Campionilor, unde o va întîlni pe Gyor » Cristina Neagu a înscris 6 goluri cu Vardar Skopje

FOTO: Marius Ionescu +16   FOTO
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 03 mai 2014 21:48

Echipa muntenegreană Buducnost Podgorica s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, sîmbătă, cu scorul de 22-20 după prelungiri, formaţia macedoneană Vardar Skopje, în cea de-a doua semifinală a Final Four de la Budapesta, informează AFP.

Interul Cristina Neagu a marcat şase goluri pentru Buducnost Podgorica, echipă care a cîştigat Liga Campionilor în 2012.

În finala Ligii Campionilor, care va avea loc duminică, de la ora 18.00, Buducnost Podgorica va întâlni formaţia ungară Gyor, deţinătoarea trofeului, care a trecut, cu scorul de 29-26, de echipa daneză Midtjylland.

Finala mică a Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc tot duminică, de la ora 15.30. Partidele vor fi transmise de DigiSport şi DolceSport.

Sursa: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
euoltean
euoltean  •  03 Mai 2014, 23:09

Cristina a fost decisiva. In repriza a 2-a antrenorul lor a fost varza! Cand Cristina a luat jocul pe cont propriu, prima repriza de prelungiri, s-au distantat decisiv. Faultul de final si neliminarea sunt chestii pe care le adduce jocul, inevitabile. Oricum, este o handbalista de top. Si foarte simp[atica, pe deasupra. Felicitari Cristina! Curaj maine!

razvyyc
razvyyc  •  03 Mai 2014, 23:06

Sa vedem daca Buducnost si Knezevic o sa faca fata presiunii imense a publicului sau oboselii acumulate.

ceaiuri
ceaiuri  •  03 Mai 2014, 22:28

noul format,pauza de la ultimile meciuri de C.L,a facut sa vedem doua meciuri slabute(fetele parca veneau din vacanta)..daca gyor pleca ca favorita ,a castigat fara sa apese pe acceleratie urmatorul meci pornea cu muntenegrencele favorite..dar au fost decat o repriza(urmatoare f slaba..lipsa lui knezevic a contat destul),macedonencele sau depasit(echipa vine din calificari si era ceva extraordinar sa ajunga in finala)si chiar le-au avut in mana..dar lekic rateaza un 7m la scor egal..iar ceva mai trz antrenoarea cere un timeout dupa ce nikolic duce echipa in avantaj(dar a castigat prin introducerea frantuzoaicei in poarta jucatoare ce a tinut vardar in joc)cred ca bud va juca altceva in final

Vezi toate comentariile (3)
Comentează