SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANIVERSARE

FOTO Cristina Neagu împlinește 31 de ani! Cum s-a fotografiat handbalista de ziua ei

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 14:42

Cristina Neagu își sărbătorește astăzi ziua de naștere (31 de ani), la o zi după ce echipa sa, CSM București, a cucerit Supercupa României în fața celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, scor 29-23.

Vezi AICI detalii despre Supercupă

De patru ori desemnată cea mai bună handbalistă a lumii (2010, 2015, 2016 și 2018), Cristina Neagu a postat pe rețelele sociale o poză cu ea, pe marginea piscinei, ținând un tort uriaș în brațe. 

„La mulți ani mie! Mulțumesc pentru mesaje”, a scris Cristina Neagu pe Instagram.

Românca nu s-a refăcut complet după accidentarea suferită la genunchi și a privit de pe margine cum coechipierele sale se luptă pentru câștigarea primului trofeu din acest sezon. A trăit intens partida, iar la final s-a bucurat la fel de mult de reușita echipei. 

VEZI ȘI:

CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA 29-23, SUPERCUPA ROMÂNIEI // Crina Pintea, desemnată MVP: „La un moment dat aveam toată echipa în spate!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  26 August 2019, 20:52

La multi ani, Cristina. Nu stiam c-ai fost desemnata, de ( chiar ! ) 4 ori, cea mai buna handbalista din lume. Multa sanatate si s-auzim de bine !

gica.paunescu
gica.paunescu  •  26 August 2019, 20:51

La multi ani, Cristina. Nu stiam c-ai fost desemnata, de ( chiar ! ) 4 ori, cea mai buna handbalista din lume. Multa sanatate si s-auzim de bine !

rivaldinho
rivaldinho  •  26 August 2019, 17:12

Multa sanatate!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează