SPORTURI  »  HANDBAL  »  VARDAR

FOTO Frumoase și valoroase » Handbalistele de la Vardar Skopje au pozat într-un calendar sexy

Pivotul german Anja Althaus își arată în calendar mușchii și tatuajele +3   FOTO
Pivotul german Anja Althaus își arată în calendar mușchii și tatuajele

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 00:00

Handbalistele de la Vardar Skopje, adversarele campioanei României în meciul de mîine, au pozat provocator în calendarul clubului pe anul 2016.

Jucătoarele campioanei Macedoniei, Vardar Skopje, au fost la finalul anului trecut protagonistele unei ședințe foto inedite. Ele au pozat pentru un calendar sexy, care se va vinde la meciurile din Liga Campionilor.

Anja Althaus, Andreea Lekici, Jovanka Radicevici, Amandine Leynaud, Siraba Dembele, Tatiana Hmirova și celelalte vedete ale echipei au fost pozat provocator, stîrnind admirația fanilor.

Jucătoarele s-au simțit excelent în timpul shootingului, unele dintre ele nedespărțindu-se nici acum de mingea de handbal.

Vardar va întîlni sîmbătă, de la ora 18:30, pe teren propriu, pe CSM București, în prima etapă din grupa a doua principală în Liga Campionilor. Macedonencele sînt pe locul 4 cu 4 puncte, în timp ce CSM e pe poziîia a doua, cu un punct mai mult.

Playtech: Florin Busuioc, UMILIT public de fiul pe care a ales să îl uite. Tânărul a devenit obscen pe social media VIDEO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează