SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

FOTO OFICIAL Pintea a fost prezentată la Gyor! Primele declarații ale pivotului naționalei României

foto: gyorietokc.hu
foto: gyorietokc.hu

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 12:09

Cel mai bun pivot la Euro 2018, Crina va juca la campioana Europei care a trebuit să plătească pe ea 50.000 de euro. Pintea va îmbrăca la Gyor tricoul cu numărul 77. Românca a fost prezentată deja de campioana Ungariei.

"Sunt foarte fericită că am ocazia să joc pentru Gyor. Este unul dintre visele mele care acum s-a împlinit. Voi încerca să joc cel mai bun handbal al meu pentru a contribui la realizarea obiectivelor echipei", a declarat Crina Pintea pentru site-ul oficial al campioanei Ungariei.

Românca a plecat direct din Franţa în Ungaria pentru a se familiariza cu noua echipă. DE altfel, Crina ar putea debuta în tricoul alb-verde al Gyorului, pe 2 ianuarie, în derbyul de tradiţie al Ungariei, Gyor-Ferencvaros Budapesta.

"Sunt puțin obosită după Campionatul European care tocmai s-au încheiat, dar abia aștept să mă alătur echipei și să îmbrac tricoul alb-verde. Vreau să înscriu cât mai multe goluri", a mai spus Crina Pintea la prezentarea sa în faţa reprezentanţilor mass-media.

Crina mai avea contract până în vară cu Issy Paris, dar cele două cluburi au ajuns la o înţelegere. Gyor a trebuit să plătească 50.000 de euro pentru a obţine cartea verde. Campioana Europei o va putea folosi pe româncă şi în Liga Campionilor, primul meci al Crinei urmând să aibă loc pe 26 ianuarie, la Gyor, cu CSM Bucureşti.

Pintea se va bate pentru postul de titular la Gyor cu Kari Brattset, pivotul naţionalei Norvegiei.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
undergrant
undergrant  •  18 Decembrie 2018, 17:50
Postat de cneius pe 18 Decembrie 2018, 13:36

Nu stiu de ce este atit de bucuroasa, poate e o declaratie tipica de complezenta dar ma gindesc ca este greu, ca romanca, sa joci in campionatul Ungariei

De cate ori ai fost in Ungaria?! Da, e greu sa joci acolo, dar nu pentru ca esti roman, ci pentru ca este un campionat cu adevarat profesionist.

cynick
cynick  •  18 Decembrie 2018, 17:45
Postat de cneius pe 18 Decembrie 2018, 13:36

Nu stiu de ce este atit de bucuroasa, poate e o declaratie tipica de complezenta dar ma gindesc ca este greu, ca romanca, sa joci in campionatul Ungariei

da' de ce sa nu joace in Ungaria? aia au raie acolo? de unde veniti bah cu ideile astea? Gyor e occident pe langa Romania...

zagna
zagna  •  18 Decembrie 2018, 15:05

Ma bucur pentru ea pt.ca va castiga mai bine, dar nu-mi place unde s-a dus...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează