SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

FRH, singura federație din Europa care nu a înghețat sezonul! Vor asculta Dedu și Vărzaru ce au de zis cluburile?

Mulți membri ai Consiliului de Administrație votează ceea ce le dictează președintele Dedu și secretarul general Cristina Vărzaru FOTO sportpictures.eu
Mulți membri ai Consiliului de Administrație votează ceea ce le dictează președintele Dedu și secretarul general Cristina Vărzaru FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat duminica, 10 mai 2020 14:52

Cluburile din Liga Națională spun că e imposibil ca actualul sezon să fie dus la final. Federația nu a ținut până acum cont de doleanțele conducătorilor de cluburi

Federația Română de Handbal a rămas singura din Europa care nu a înghețat sezonul. Președintele Alexandru Dedu a anunțat, în diferite rânduri, că mesajul pe care membrii Consiliului de Administrație au vrut să-l transmită este acela că-și doresc "un campionat încheiat pe teren și nu printr-o decizie venită dintr-un birou"!

Consultări cu conducătorii de cluburi

Luni, 11 mai, și marți, 12 mai, președintele Dedu va avea o videoconferință cu președinții cluburilor din Liga Națională, mai întâi cu cei de la băieți, apoi cu cei de la fete. FRH a anunțat că vrea să-i întrebe pe oficiali dacă sunt de acord să termine sezonul, la o adică, în luna iulie sau august. Toți șefii de club sunt însă indignați. Ei nu înțeleg cum Federația a luat până acum niște decizii, fără să-i consulte, și apoi tot Federația a anulat acele decizii, răzgândindu-se. "Peste tot au închis, pentru că și-au dat seama că nu se poate juca, să lase echipele să se reașeze, să-și discute problemele apărute din cauza pandemiei, iar noi o ținem una și bună! Este inadmisibil tot ce se întamplă", a declarat Daniel Georgescu, managerul campioanei Dinamo.

"Ca lipsă de respect și umilire a echipelor, FRH vine după ce s-a luat o decizie să întrebe cluburile dacă sunt de acord să se joace celelalte partide din campionat în lunile iulie și august. Probabil că ne cred pe toți niște retardați, căci numai așa îmi pot explica cum poate veni FRH cu o asemenea întrebare «nereușită», ca să nu îi spun astfel", a declarat și Florin Verigeanu, președintele de la SCM Rm. Vâlcea. 

"Cea mai bună soluție ar fi să tragem concluziile după sezonul 2019-2020, fără a mai juca niciun meci. Cu continuarea sezonului în iulie-august, s-ar putea să nu rezolvi nici sezonul vechi, este rău și pentru noul sezon" a fost mesajul lui Vlad Enăchescu, președintele secției de handbal de la CSM București. Cu alte cuvinte, nimeni nu mai dorește să joace, pentru că nu se pot îndeplini acele condiții impuse de MTS. Va asculta acum, în ceasul al 12-lea, președintele FRH, Alexandru Dedu, de vocea președinților din handbalul românesc?

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește mai multe știri despre handbal:

Talant Dușebaev, avertisment înainte de reluarea sportului: „Și în handbal va fi legea junglei!”

Cu sau fără titlu în handbal? Două treimi din federații NU au acordat trofeu, FRH încă amână decizia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  12 Mai 2020, 13:54
Postat de ceaiuri pe 11 Mai 2020, 15:08

poate e bine sa faci diferenta intre sportivul si omul..ca om esti dispus sa mai si gresesti

Orice om greseste,dar nu cu intentie,cred ca Varzaru n-o face intentionat.

ceaiuri
ceaiuri  •  11 Mai 2020, 15:08
Postat de Tiberiu Bogdan pe 11 Mai 2020, 12:59

Cu siguranta ca Dedu a facut si face multe greseli,dar apelativele si jignirile adresate Cristinei Varzaru te descalifica ca om;tocmai tu dai lectii de educatie Cristinei,ar trebui sa traiesti o alta viata sa te ridici la nivelul ei! Altfel;nu stiu ce-ti mai poate mintea;dar cu siguranta cea mai echitabila solutie este sa se aplice modelul norvegian.

poate e bine sa faci diferenta intre sportivul si omul..ca om esti dispus sa mai si gresesti

ceaiuri
ceaiuri  •  11 Mai 2020, 15:05

imagine cu 2 pacalici(singura federatie fara o decizie)nu stiu ce e asa de greu cand toate cluburile au avut un punct de vedere...dar un titlu se obtine pe teren...nu in maini ..ridicate

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close