SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Gabriela Szabo, ultimele informații de la negocierile dintre Cristina Neagu și CSM București

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 18:11

Directorul general al clubului CSM București, Gabriela Szabo, a vorbit despre stadiul negocierilor privind prelungirea contractului Cristinei Neagu. 

  • Context: Cristina Neagu, interul stânga al campioanei României, a cerut majorarea salariului la 30.000 de euro/lunar, față de 22.000 de euro cât are în acest moment. Detalii AICI

„Am anunţat că ne-o dorim foarte tare pe Cristina Neagu. Fanii CSM-ului, toată România își doresc ca ea să rămână în România şi să rămână la CSM Bucureşti.

Deocamdată discutăm şi, Doamne ajută!, sperăm să rămână în România şi să joace pentru publicul minunat din aici. Săptămâna viitoare veţi afla în mare strategia echipei”, a declarat Gabriela Szabo conform TV Telekom Sport. 

Ieri, într-un comunicat de presă, conducerea clubului bucureștean anunța că bugetul din 2019 nu permite nicio majorare a cheltuielilor și că Neagu va trebui să se mulțumească cu actuala înțelegere.

Vezi și: 

FOTO CSM București - Gyor » Maghiare superioare și la Polivalentă: bucureștencele au căzut pe finalul reprizelor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ceaiuri
ceaiuri  •  24 Februarie 2019, 12:46

avand in vedere termenul f scurt(saptamana viitoare)bugetul acelasi(cu toate ca dragnea zice ca o sa fie mai mic) nu stiu care echipa transfera o jucatoare..ce nu joaca(la gyor cele care joaca..si joaca f bine, cea mai bine platita primeste putin de 18.000 )iar varsta poate sa fie un impediment...cred ca o sa semneze pt cel putin...2ani

ray51
ray51  •  24 Februarie 2019, 12:13

In pauza asta pricinuita de accidentare cineva a 'virusat-o'. Nu ma asteptam ca Neagu sa fie asa de usor antrenata de dorintele mercantile, desi este omenesc... dar de la ea aveam alte asteptari.

355096272005031
Mihai Dobroiu  •  24 Februarie 2019, 11:50

Dar sa plece odata! Echipa joaca mai bine fara ea si pretentiile-i nejustificate!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează