HANDBAL  ·  TROFEUL CARPAȚI

GALERIE FOTO Asaltate de suporteri la Craiova » Fetele din naționala de handbal se pregătesc de "Trofeul Carpați" + Programul competiției

Foto: FRH +6 FOTO
Foto: FRH

Articol de — Miercuri, 22 Noiembrie 2017, 13:45

Componentele ”naționalei” României au participat la o întâlnire cu fanii și o sesiune de autografe la un mall din Craiova. E o primă rundă de socializare a oltenilor cu Neagu și compania înainte de ”Trofeul Carpați” 

Aflate în cantonament la Craiova pentru "Trofeul Carpați", componentele "naționalei" României au participat marți seara la o sesiune de autografe și o întâlnire cu fanii în Mall-ul Elecroputere.

Mădălina Zamfirescu, Bianca Bazaliu, Cristina Laslo, Laura Popa, Cristina Zamfir-Florianu, Eliza Buceschi, Denisa Dedu, Valentina Elisei Ardean și Gabriella Szucs i-au invitat pe craioveni la meciurile de vineri sâmbătă și duminică.

"Tricolorele" au oferit autografe, au făcut poze și au oferit invitații. Au fost și jocuri interactive în care handbalistele s-au întrecut cu fanii.

"Îi așteptăm pe oameni în număr cât mai mare. Echipa României are nevoie de sprijinul tuturor. Oltenii sunt oameni cu suflet cald, primitori care știu să aprecieze toate lucrurile bune. Vă spune o olteancă, de-a lor", a declarat Cristina Zamfir-Florianu, interul stânga de la SCM Craiova, o handbalistă născută tot în Oltenia, la Slatina.

România se pregătește pentru Campionatul Mondial care va debuta peste 9 zile. "Tricolorele" fac parte din grupa A alături de Franța, Paraguay, Angola, Slovenia și Spania. 

Program "Trofeul Carpați"

24 noiembrie

  • 17:00 Macedonia-Brazilia
  • 19:00 România-Polonia (TVR HD)

25 noiembrie

  • 14:00 Brazilia-Polonia
  • 16:00 România-Macedonia (TVR2)

26 noiembrie

  • 14:00 Macedonia-Polonia
  • 16:00 România-Brazilia (TVR1)Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1