SPORTURI  »  HANDBAL  »  PREMIERE

GALERIE FOTO "Naţionala" feminină de handbal, premiată pentru bronzul european cu doar 100.000 de euro

Ada Nechita +44   FOTO
Ada Nechita

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 16:28

Componentele "naţionalei" feminine medaliate cu bronz la CE 2010 au fost premiate marţi de firma Niro cu un cec de 100.000 de euro pentru performanţa reuşită.

În cadrul acestei gale s-au sărbătorit şi 75 de ani de la înfiiţarea Federaţiei Române de Handbal, prilej cu care Cristian Gaţu le-a oferit cîte o plachetă celorlalţi preşedinţi de federaţii. La ceremonie au mai fost prezenţi Octavian Belu şi Mariana Bitang, antrenorii lotului olimpic de gimnastică, dar şi preşedintele de onoare al COSR, Ion Ţiriac.

Căpitanul echipei naţionale de handbal feminin, Cristina Vărzaru, le-a mulţumit sponsorilor pentru premiul oferit şi a promis că jucătoarele vor munci pentru o medalie cât mai strălucitoare la Campionatul Mondial din 2011, din Brazilia. Ea a glumit cu sponsorul federaţiei spunând că şi-ar fi dorit să obţină medalia de aur la CE 2010 pentru "a băga mâna şi mai adânc în buzunar".   :)

Preşedintele FRH, Cristian Gaţu, a ţinut să le mulţumească jucătoarelor echipei naţionale pentru performanţa obţinută în Danemarca şi Norvegia şi sponsorilor pentru premierea făcută. El le-a "recomandat" jucătoarelor să obţină performanţe şi la Campionatul Mondial pentru a putea oferi un nou prilej de întâlnire.

VEZI MAI JOS IMAGINI DE LA GALĂ!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
vera7kc
vera7kc  •  13 Iulie 2011, 18:12

bravo fetelor inca odata! toate arata superb. meritau mai multe premieri de genul asta. ne-au facut atat de fericiti in iarna:) multa bafta fetelor si la CM 2011 sa luam aurul....!

cata2630
cata2630  •  12 Iulie 2011, 20:46

aloo...dna udrea... puneti o frunza doua pe echipamentul fetelor si bagati un 20-30% macar dintr-un meci de box... merita mult mai mult fetele astea... si apropo... la ce naiba mai exista ministerul sportului sau agentie ce-o mai fi... sa se ocupe ministerul turismului de toate...

puiulamiba
puiulamiba  •  12 Iulie 2011, 18:11

Oana Manea îi cumva însărcinată? :D

Vezi toate comentariile (7)
Comentează