HANDBAL    •   HANDBAL

GALERIE FOTO SPECTACULOASĂ » Cristina Neagu, copilot într-o aeronavă din Al Doilea Război Mondial

Vineri, 03 August

De trei ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu a avut parte de o experiență inedită – a fost copilot într-o aeronavă construită în perioada celui de Al Doilea Război Mondial - NORTH AMERICAN T-28B TROJAN, din flota Flying Bulls.Șase aeronave din flota Flying Bulls – B25 Mitchell, CHANCE VOUGHT F4U-4 "CORSAIR", două ALPHA JET D-IFDM, NORTH AMERICAN T-28B TROJAN și elicopterul de acrobații BO105 au făcut un adevărat spectacol pe cerul capitalei la cea de a zecea ediție a Bucharest International Air Show.

Cristina Neagu l-a însoțit pe Miguel Hochleitner într-un zbor acrobatic la bordul avionului NORTH AMERICAN T-28B TROJAN.

“M-am simțit foarte bine la bordul Trojanului, o aeronavă cu multă istorie în spate. Îmi place să zbor, așa că m-am lăsat în mâinile lui Miguel, un pilot experimentat, cu peste 3000 de ore de zbor la activ și am avut parte de acrobații spectaculoase care mi-au ridicat puțin pulsul”, a spus Cristina.

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

conasu_boeru  •  03 August 2018, 16:12

Doar ...design-ul exterior este al unui avion din al doilea război mondial, restul ... motor, aparatură de bord și restul sunt de ultimă generație asezonat în decor vitage ! Iar...copilot înseamnă altceva, Cristina a fost numai un ...pasager ”sonor” !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase