SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Gheorghe Tadici are coronavirus! Cum se simte antrenorul în vârstă de 68 de ani

Gheorghe Tadici
Gheorghe Tadici

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 16:30 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 16:56

Tehnicianul de la HC Zalău s-a simțit rău, a crezut că este răcit, dar a ieșit pozitiv la testul COVID-19

Virusul SARS CoV-2 l-a ”lovit” și pe Gheorghe Tadici, tehnicianul de la HC Zalău. Fostul selecționer al echipei României s-a simțit rău, a crezut că a răcit de la aerul condiționat din mașină, dar la efectuarea testului RT-PSR a ieșit pozitiv.

Gheorghe Tadici ar fi trebuit să participe azi la Consiuliul de Administrație al FRH, întrunit în regim de urgență prin videoconferință, dar Cristina Vărzaru, secretarul general al federației a anunțat că Gheorghe Tadici are coronavirus și nu va putea intra în direct. Gheorghe Tadici este, la 68 de ani, decanul de vârstă al antrenorilor din Liga Națională și totodată antrenorul cu cele mai bune rezultate la echipa națională, vicecampion mondial cu România în 2005.

Echipa sa de club HC Zalău nu s-a mai antrenat de vinerea trecută, fetele având liber în week-end. Liga Națională feminină este programată să înceapă pe 14/15 octombrie, prima etapă urmând să se joace, în sistem turneu, la Ploiești. HC Zalău va juca în runda de debut cu Minaur Baia Mare. 

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN HANDBAL:

CSM Focșani-Dobrogea Sud Constanța amânat! Un posibil caz de coronavirus la Focșani. Moldovenii riscă excluderea din turneu!

13 cazuri noi de COVID-19 la CSM Botoșani!

Playtech: Ana este cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar refuză propunerea la care alte femei ar spune „da” pe loc GALERIE FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează