SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANIVERSARE

Gheorghe Tadici, în extaz: „Cel mai frumos cadou de ziua mea: telefonul de la Cristi Gațu!”

Gheorghe Tadici, fost selecționer România +13   FOTO
Gheorghe Tadici, fost selecționer România

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2020 15:55

Gheorghe Tadici a fost sunat de ziua sa de fostul președinte al federației. Internat în spital după o intervenție chirugicală pe creier, Gațu nu l-a uitat pe omul care a adus cea mai importantă medalie în handbalul românesc feminin.

Gheorghe Tadici a împlinit vineri, 27 martie, 68 de ani. Mai mult de 40 dintre aceștia, tehnicianul de la HC Zalău i-a petrecut în slujba handbalului. „Am primit telefoane din toată țara, de la prieteni, de la foste și actuale jucătoare. Au fost și sute de mesaje", a povestit tehnicianul.

„Cel mai mult m-a impresionat însă telefonul primit de la Cristian Gațu. Știam că este în spital, că s-a operat, i-am trimis mesaje de încurajare și de susținere. Dar când i-am auzit vocea, am rămas mut. Nu mă așteptam. M-am bucurat enorm, Cristi era pus pe glume și părea într-o formă foarte bună. Mi-a spus că luni, cel mai târziu marți, va fi externat", a declarat Tadici.

Relație strânsă între Gațu și Tadici

Cei doi au avut o strânsă colaborare când Gațu a fost președinte al federației, iar Tadici selecționerul României. În mandatul lui Gațu, Gheorghe Tadici a dus România pe locul 2 în lume la Campionatul Mondial din Rusia, din 2005. Apoi au mai fost calificările la JO 2000 și JO 2008.

GALERIE FOTO. Imagini noi de la Stadionul Steaua

+9 FOTO

Nu mi-am petrecut niciodată ziua de naștere acasă, doar cu nevasta. De obicei eram înconjurat de prieteni. Dar astea sunt vremurile pe care le trăim, sper să trecem repede peste această nenorocire și să revenim la normal. Acum ne dăm seama noi, oamenii, ce vulnerabili suntem", a încheiat Tadici.

VIDEO. CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre handbal:

Cristian Gațu a ieșit din operație! Doctorii i-au făcut și un test de coronavirus + mesajul familiei Gațu după intervenție

După CSM București și Dinamo, campioana SCM Rm. Vâlcea a suspendat și ea contractele jucătoarelor

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează