SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Gloria Bistrița - Erd KC 25-25 » Egal dramatic

Articol de - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 21:26

Bistrița a condus cu patru goluri la pauză, maghiarele au trecut cu patru goluri avans în partea a doua, dar pe final ardelencele au revenit și au ratat cu puțin victoria.

Gloria Bistrița scoate al doilea rezultat de egalitate în grupa C a Cupei EHF, de această dată, pe teren propriu, în fața maghiarelor de la Erd.

Disputa de la Bistrița a fost una incredibilă, cu întoarceri fenomenale ale scorului. Susținute de 1.500 de fani, Elisei, Dincă și compania au făcut o primă repriză foarte bună, în care s-au aflat în permanență la conducere. Portarul Zoqbi de Paula, vicecampioană mondială cu Spania la Mondialul din Japonia, a avut și ea câteva parade de efect, iar Gloria a intrat la pauză cu patru goluri avantaj: 15-11. Linia de 9 metri a funcționat și ea, Ilina, Vasileuskaia, dar și pivotul Rațiu având un procentaj bun.

Totul s-a schimbat însă radical în partea a doua. Antrenoarea oaspetelor, Edina Szabo, a trimis-o între buturi pe Julie Foggea, iar portarul francez le-a exasperat pe românce cu paradele sale. Bistrița a marcat în 20 de minute doar 4 goluri, iar Erd conducea cu 23-19!

În ultimele 10 minute, Bistrița a redevenit echipa din prima parte, apărarea și-a făcut treaba, iar în atac, Laura Pristăvița a fost centrul din disputa cu Ungaria, de la Mondiale. Laura a egalat la 25, cu 90 de secunde înainte de final, iar echipa lui Horațiu Pașca a avut chiar șansa victoriei. Cu om în plus și 66 de secunde de joc, Gloria a irosit însă atacul și meciul s-a terminat egal, 25-25.
La fel ca în prima etapă, când Bistrița a făcut 22-22 în deplasarea din Polonia, cu MKS Lublin.

Au marcat pentru Gloria: Dincă 7 goluri, Pristăvița 4, Vasileuskaia 4, Rațiu 3, Ilina 2, Tetean 2, Moroianu 1, M. Costa 1, Elisei 1

Tot în grupa C, Odense a trecut cu 35-17 de Lublin, iar danezele își confirmă statutul de mari favorite, având două victorii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1037235313056897
Mihai Grandori  •  11 Ianuarie 2020, 22:40

Nu ne intereseaza oamenii fara caracter care mai devreme sau mai tarziu vor fi pedepsiti de Dzeu ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează