SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

HALUCINANT! Liga „Zimbrilor” e Liga XXX » 3 meciuri din 4 s-au terminat la egalitate. Pentru a doua oară în acest sezon!

Potaissa Turda
Potaissa Turda

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2019 20:28

Spectacol total în Liga Națională masculină. A doua etapă, în acest sezon, în care trei meciuri se termină la egalitate! 

Ce Liga Campionilor! Liga Națională masculină este cu mult mai palpitantă decât orice competiție handbalistică din lume!

Campionatul României rivalizează cu orice ligă! E cu mult peste Liga Asobal (Spania), Bundesliga (Germania) sau Lidl League (Franța)!

Cum altfel pot fi explicate ultimele rezultate din Liga Zimbrilor, în play-off?

Potaissa Turda- Dinamo 30-30

Ce răsturnări de scor, ce reveniri senzaționale! Duminică seara, la Turda, Potaissa a terminat la egalitate, 30-30 cu Dinamo. Campioana a condus cu 30-26 cu 5 minute înainte de final.

Nu se cunosc motivele, dar în ultimele minute jucătorilor dinamoviști le-au tremurat picioarele, emoționați, probabil, că se califică încă o dată în finala campionatului.

Au marcat de patru ori consecutiv! Ultimul gol, marcat de Georgică Cântec, a fost unul la care a trebuit ca și arbitrii Georgescu și Moldoveanu să închidă ochii!

Nu au fost atenți și nu au putut observa cum interul de la Turda a comis dublă, a condus balonul. Dacă „fluierașii” ar fi oferit mingea dinamoviștilor, meciul nu ar mai oferit același suspans!

CSM București-Dobrogea Sud 24-24

Și la partida dintre CSM București și Dobrogea Sud Constanța spectatorii au trăit un meci extrem de palpitant! CSM București a condus la pauză cu 12-9, s-a desprins la 5 goluri, dar liderul seriei A a avut puterea să revină. A întors scorul și a egalat. Nu s-a știut cine va câștiga până în ultima secundă! La ultima fază, pivotul Marius Mocanu a fost clar faultat de un apărător al gazdelor, dar au intervenit încă o dată cei doi arbitri. Craiovenii Gorina și Melencu au dictat doar aruncare de la 9 metri, pentru că așa era „regia”.

Steaua-CSM Focșani 25-25

Al treilea meci extrem de interesant s-a jucat la Chiajna, între Steaua și CSM Focșani. Băieți buni, steliștii au vrut ca moldovenii să nu încheie play-off-ul cu 0 puncte în dreptul lor. Și toată lumea a fost mulțumită după un alt rezultat de egalitate.

Unde mai punem că în play-out rezultatele sunt și mai surprinzătoare. Gazdele câștigă întotdeauna acasă!

Și suspansul e la el acasă.

Noapte bună, FRH! Handbalul Sport Național!

PS: 8x8x12=768. Prietenii știu de ce!

 Citește și:

Acuze grave între Dobrogea Sud Constanța și Dinamo: „L-aș ruga să nu mai treacă pe la casele de pariuri”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
ceaiuri
ceaiuri  •  06 Mai 2019, 16:15

nu iese fum fara foc...totusi rezultatele erau previzibile(am prins toate egalurile pe sansa dubla iar pe calarasi la simplu)victoriile (infrangerile)nu modificau clasamentele numai jocurile de egalitate produceau castiguri in alta parte,despre meciuri (cred ca numai o echipa poate juca la egal..restul sunt spectatori pt ca sunt 60min si arbitrul nu poate decat influenta doar la final...dar pana acolo o echipa duce"greul")dinamo in avantaj maj timpului (dar stiau sa piarda apoi avantajul) pe final se pierd si scot egalul,csm lupta pt victorie dar pe final cta revine,ataca csm portarul oaspetilor scoate miraculos(daca inscriau cred ca si cta inscria)si mai sunt 35 de sec , cta are atacul timp destul(nu se grabesc deloc sa ajunga la poarta,implicit sa forteze victoria)si jocul se termina egal...pe cand in play aut unde punctele conteaza nu avem decat un singur egal de la inceput

thiem
thiem  •  05 Mai 2019, 22:57

Ursescule, tu chiar nu stii ca arbitrii sunt castrofe in Liga Nationale? De ani de zile sunt varza, doi la mana ei ar trage cu o anumita echipa nu pentru egal.

thiem
thiem  •  05 Mai 2019, 22:56
Postat de Alexandru Bria pe 05 Mai 2019, 21:52

Nici nu-ti dai seama ca "cineva " a putut juca la pariuri aceste 3 " NESTEMATE " re rezultate !!! " SIMPLA, PURA COINCIDENTA ! " Ce sa faci ? Viatae grea ... daca nu te capatuiesti din sport cinstit, " MERITA " sa mai si BLATUIESTI ... CATEODATA ... Mai iese macar de-un MERCEDES acolo ... Ca daca VALOARE nu e ... " NE-O FACEM SINGURI " !!!

Nici nu poti paria pe egal la meciurile astea si se sesizeaza casele de pariuri romanesti sau straine. Poate te lasa 50 de lei. Mai mult, erau meciuri de titlu! Se intampla sa fie coincidente si multe egaluri, dar Ursescu nu face un studiu real.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează