SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO CSM București atacă din nou visul european » Adi Vasile prefațează primul duel al anului din Liga Campionilor: „Presiune este tot timpul pe noi!”

Adrian Vasile / Sursă foto: GSP
Adrian Vasile / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 17:00 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 18:41

Adrian Vasile (41 de ani), antrenorul celor de la CSM București, a prefațat partida pe care „tigroaicele” o vor juca acasă în Liga Campionilor duminica aceasta în compania celor de la Buducnost.

Primul meci al anului pentru CSM București este unul extrem de important. În Sala Polivalentă vine Buducnost în etapa a 9-a a grupei A din Liga Campionilor. Cu un parcurs mai mult dezamăgitor până acum, CSM are doar 9 puncte și ocupă poziția a 4-a, astfel că victoria este obligatorie pentru „tigroaice”.

Adi Vasile, care a primit un ultimatum din partea conducerii în finalul anului trecut de a duce CSM-ul în Final Four, a vorbit despre presiunea care există pe jucătoarele sale. 

VIDEO Adi Vasile: „Presiune pe CSM București este tot timpul și așa e și normal să fie”

„Se sperăm că până în vară vom avea un final de sezon bun. Suntem foarte concentrați pentru meciul de duminică. Este primul meci după o pauză lungă de Liga Campionilor și îl așteptăm cu nerăbdare. Niciun meci nu este la fel, Buducnost este o echipă căreia îi place să lupte, este arțăgoasă, jucătoarele lor au făcut un turneu final bun. Știm calitățile lor și punctele pe care putem să le exploatăm. 

Presiunne pe CSM București este tot timpul și așa e și normal să fie. Suntem o echipă bună, o echipă care an de an ține ștacheta sus și continuă să se mențină în elită. Toată lumea are așteptări mari, ne dorim să le îndeplinim. Presiunea e ceva normală. La orice nivel există o presiune, cu cât ajungi spre vârful piramidei ea crește, așa e normal. 

E o bucurie să simți această presiune pentru că înseamnă că ești printre cei mai buni”, a declarat Adi Vasile înainte de partida cu muntenegrencele. 

Citește și alte știri din handbal: 

Naționala masculină de handbal a României a pierdut primul test serios înaintea Euro 2024 » Un mare motiv de îngrijorare pentru Xavi Pascual
CAMPIONATUL EUROPEAN
Naționala masculină de handbal a României a pierdut primul test serios înaintea Euro 2024 » Un mare motiv de îngrijorare pentru Xavi Pascual
CS Rapid a rezolvat problema! Echipele clubului riscau să piardă meciurile la „masa verde”
CS RAPID
CS Rapid a rezolvat problema! Echipele clubului riscau să piardă meciurile la „masa verde”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează