SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / RUSIA-ROMANIA 32-35 (13-16)

HANDBAL / Rusia-Romania 32-35 (13-16)"Fricoase!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2007 00:00

Romania a pierdut aseara, la Pannon Cup din Ungaria, in fata Rusiei, echipa care ne-a luat aurul si in 2005, la CM. Romania-Rusia, reeditarea finalei Campionatului Mondial din 2005, a avut loc aseara, in ziua a doua a Pannon Cup, din Ungaria. "Tricolorele" au facut o prima repriza foarte slaba si doar paradele Talidei Tolnai au limitat proportiile scorului: 13-16. In partea a doua insa, fata echipei noastre s-a schimbat total.

Cu mult mai mult curaj, Romania a preluat conducerea in ultimele zece minute! "Pe final, am avut mult ghinion. Bradeanu s-a dus excelent la poarta, dar a nimerit bara, Gogirla a aruncat pe linga, dar a fost faultata clar, i se misca un dinte de la lovitura, plus inca o lovitura de la 7 metri neacordata. Nu dau vina pe arbitri, dar ne-au ciupit exact cind trebuia", a declarat Tadici.

"Marele cistig al acestui turneu e Clara Vadineanu. A stat tot timpul pe teren si a jucat excelent. Maier, Gilca, portarii si-au facut treaba, la fel Bradeanu si Gogirla. si Cherascu a avut o evolutie buna. Parca le-a fost insa un pic teama cind au vazut ca au avantaj in fata campioanei mondiale", a notat Tadici. Au marcat pentru Romania Vadineanu 8, Gilca 7, Maier 6, Gogirla 4, Bradeanu 3, Olteanu 2, Cherascu 1, Bese 1, cele mai multe goluri pentru Rusia reusindu-le Poltoratkaia 7, sipilova 5, Postnova 5, Polenova 5.

Azi, de la ora 19:00, Romania disputa ultimul meci la Pannon Cup, contra Poloniei.

"Un turneu util!"
Gheorghe Tadici e foarte bucuros ca a ales cind a dorit sa joace contra Norvegiei, Rusiei sau Ungariei, echipe cu nume in Europa. "Chiar daca am pierdut, aceste teste sint foarte utile. Ne-am dat seama unde mai avem de lucru. Sint nemultumit de aparare, de atitudinea lor din teren. Nu e posibil sa marchezi de 32 de ori, si cu Ungaria, si cu Rusia, si sa nu cistigi", a declarat Tadici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close