SPORTURI  »  HANDBAL  »  TATRAN PREŞOV - HCM CONSTANŢA 33-25

HCM Constanţa învinsă în optimile Cupei Cupelor

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2009 00:00

Formaţia masculină Handbal Club Municipal Constanţa a pierdut duminică, scor 25-33 (12-19), în meciul tur din optimile Cupei Cupelor, disputat în Slovacia, în compania echipei Tatran Preşov.

Golurile constănţenilor au fost marcate de: Toma (5), Adzic (5), Pavlovic (4), Csepreghi (2), Sabou (2), Băiceanu (2), Schuch (2), Mureşan (1), Sadoveac (1) şi Buricea (1).

Înaintea începerii jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria handbalistului Marian Cozma, ucis săptămâna trecută în Ungaria.

În min.29, meciul a fost întrerupt pentru 10 minute, deoarece din galeria constănţeană s-a aruncat în teren cu o sticlă cu apă. Suporterii formaţiei române au fost deranjaţi de prestaţia arbitrilor polonezi Arkadiusz şi Leszek Solodko, aceştia favorizând echipa gazdă în mai multe rânduri. Partida a fost reluată după intervenţia forţelor de ordine.

Returul acestei întâlniri este programat duminică, 22 februarie, de la ora 11:00, la Constanţa.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  15 Februarie 2009, 22:46

Baia Mare, din pacate, a pierdut calificarea la 1 gol diferenta. pacat.

 •  15 Februarie 2009, 22:01

Ce a facut Baia Mare ,nici un rezultat inca?Aici ce s-a intamplat mai exact ca am auzit ca a iesit un scandal destul de serios din cauza arbitrajului.

 •  15 Februarie 2009, 21:28

alo gsp! va rog sa-mi spuneti daca orasul Baia Mare face parte din Romania sau Ungaria sa stiu unde sa caut rezultatul final al "meciului amical" Hc Leipzig - Stiinta HCM din cupa EHF.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează