SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM TÎRGOVIŞTE - CSM BUCUREŞTI 0-3

Imagini incredibile » Fanii echipei de volei CSM Tîrgovişte au afişat la meciul cu CSM Bucureşti un banner uriaş cu mesaj obscen

Articol de - Publicat vineri, 02 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 01 mai 2014 19:12

În ultimul joc al play-off-ului pentru locul 5 în Divizia A, ultima poziţie care asigura prezenţa într-o cupă europeană, suporterii dîmboviţeni au răspuns neortodox după ce au acuzat probleme la meciurile disputate în deplasare

Meciul decisiv pentru calificarea în Cupa Challenge la volei feminin, CSM Tîrgovişte - CSM Bucureşti, a fost marcat de o imagine incredibilă. Fanii gazdelor au afişat un banner imens, aproape cît un perete al Sălii Polivalente din Tîrgovişte, cu un mesaj obscen: "Să ne *** pe voi!". Acesta a rămas atîrnat chiar şi în timpul partidei, cînd a fost strîns de organizatori. Explicaţia? "Fanii gazdelor s-au răzbunat pe oaspeţi. La meciurile disputate la Dobroieşti, cu gazdă - CSM Bucureşti, aceştia au acuzat probleme de arbitraj şi de acces în sală!".

Bilete de 1.000 de lei!
N-a fost unicul răspuns al gazdelor, care au setat preţul biletelor pentru persoanele ce nu aveau buletin de Tîrgovişte la 1.000 de lei, localnicii primind acces gratuit în sală! Ieri, preşedintele tîrgoviştenilor, Ciprian Iugulescu, n-a putut fi contactat. A răspuns la telefon doar organizatorul de competiţii, Ion Dobre. "Eu nu pot comenta nimic. Mă ocup de echipă! Sînt încă abătut după rezultat". Fiindcă CSM Bucureşti a învins cu 3-0, a încheiat campionatul pe locul 5 şi a prins Cupa Challenge!

"Vina este în totalitate a clubului organizator, ei sînt responsabili. E prima oară cînd se întîmplă asta la Tîrgovişte"
Claudiu Mănescu, director DJST Dîmboviţa

"Se va aplica o sancţiune contravenţională organizatorului competiţiei sportive pentru că n-a interzis afişarea în arena sportivă a simbolurilor, sloganurilor ori textelor cu conţinut obscen"
comunicat al Jandarmeriei Dîmboviţa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
pescarul.amator
pescarul.amator  •  02 Mai 2014, 19:40
Postat de gametable08 pe 02 Mai 2014, 16:47

Iesi ba zburatoare de aici nu eticheta tu un oras dupa un banner inutilule.hai canta pe stalp acolo in liga a doua ca n-ai treaba.

k4k4re4z4 cine ti-a dat voie sa behai p-aci? du-te inapoi la stana ta vezi ca te cauta ciobanu sa-ti arunce doi lei de aurolac tz4r4n coclit

gametable08
gametable08  •  02 Mai 2014, 16:47
Postat de celtics pe 02 Mai 2014, 11:15

dupa rezultat, se pare ca csm s-a pisat pe voi :( si targoviste e oras...numai tarani sportivi p-acolo

Iesi ba zburatoare de aici nu eticheta tu un oras dupa un banner inutilule.hai canta pe stalp acolo in liga a doua ca n-ai treaba.

bamse1901
bamse1901  •  02 Mai 2014, 15:41

dar mai bine faceti pe voi

Vezi toate comentariile (26)
Comentează