HANDBAL  ·  HANDBAL

În reflectoarele Ligii » Două jucătoare de la SCM Rm. Vâlcea s-au remarcat în acest sezon

Diana Ciucă a avut evoluții extrem de apreciate
Diana Ciucă a avut evoluții extrem de apreciate

Articol de - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 14:25

EHF a făcut un top al „debutantelor” care s-au remarcat în Liga Campionilor în acest sezon. Între acestea, două vâlcence: portarul Diana Ciucă și interul dreapta Mireya Gonzalez

Într-un top cinci al jucătoarelor debutante din Liga Campionilor sau handbaliste care au trecut de la statutul de rezerve la cel de titulare, și-au făcut loc și două jucătoare ale campioanei SCM Rm. Vâlcea. Portarul Diana Ciucă a impresionat la doar 19 ani atunci când a fost trimisă pe teren. Cu Krim Ljubljana și cu Savehof, Diana nu a primit gol, având un procentaj de 100% la mingile apărate! Este o mare promisiune a handbalului românesc, Diana debutând și în echipa națională la Mondialul de anul trecut.

Mireya Gonzalez, vicecampioană mondială cu naționala Spaniei, a câștigat Liga Campionilor cu Gyor în 2018, dar iberica a prins foarte puține momente pe teren. Acum, în tricoul campioanei României, Mireya a putut cu adevărat să-și etaleze calitățile de marcator înnăscut, o jucătoare de top, mai ales că este stângace.

Au mai prins acest top Yaroslava Frolova (Rostov Don) care a ajuns în acest sezon la campioana Rusiei, pivotul francez de la Brest Pauletta Foppa (19 ani) și Marit Røsberg Jacobsen (Team Esbjerg), o extremă care și-a arătat cu adevărat clasa abia în acest sezon, fiind printre principalele marcatoare ale campioanei daneze.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT! 

Citește mai multe știri din handbal:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1