SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Încep emoțiile » Interviu cu antrenorul lui CSM București: ”Numai jucătoare de la Vardar văd în fața ochilor!”

Per Johansson trăiește la maximum meciurile echipelor sale FOTO Alex Nicodim +1   FOTO
Per Johansson trăiește la maximum meciurile echipelor sale FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2017 19:01

Antrenorul lui CSM București, Per Johansson, a declarat că echipa sa e pregătită pentru Final Four-ul de la Budapesta. Primul meci cu Vardar Skopje (6 mai, ora 18:45) îl obsedează.

Per Johansson și-a făcut temele pentru disputa cu Vardar Skopje, din semifinalele Ligii Campionilor. Campioana României va pleca de joi la Budapesta, urmând să se pregătească două zile înainte de Final Four în capitala Ungariei.

"Am deplină încredere în echipa mea. Am pregătit numai meciul cu Vardar, jocul cel mai important, pentru că numai dacă trecem de macedonence putem ajunge în finală", a declarat suedezul.

Tehnicianul nu știe câte ore a stat în fața calculatorului pentru a-și vedea viitorul adversar. "Au fost multe meciuri. Le-am văzut inclusiv pe cele trei din sezonul trecut, împotriva CSM-ului. Am văzut atât de mult încât pot spune că am numai jucătoare de la Vardar în fața ochilor", a glumit Johansson.

"Vardar stă cel mai bine individual"

Per Johansson a subliniat și faptul că fetele și-au dorit să nimerească la tragerea la sorți cu Vardar Skopje, tocmai pentru că aveau un avantaj moral în fața macedonencelor. "Eu spun însă că, luate individual, Vardar are poate cel mai bun lot. Au foarte multe jucătoare valoroase. Problema lor este aceea că nu au reușit până acum să joace precum o echipă", a mai spus Per.

Fostul antrenor al "naționalei" Suediei, cu care în 2010 a jucat finala Euro din Danemarca, pierdută în fața Norvegiei, e conștient că se află în fața provocării vieții sale. "Antrenez cea mai bună echipă din cariera mea și tocmai de aceea vreau să obținem un rezultat bun. Dacă mă veți întreba cine va câștiga Liga Campionilor, doar nu o să vă spun Vardar sau Gyor, ci CSM București. Asta pentru că am încredere în fete, în forța grupului", a încheiat Per Johansson. z

"Vom avea 1.500 de suporteri la Budapesta!"

Alin Petrache, directorul general de la CSM București, a declarat că aproximativ 1.500 de fani vor fi alături de campioana Europei în Final Four-ul de la Budapesta. "Au fost 600 de bilete vândute prin rețeaua eventim, ceilalți suporteri procurându-și biletele individual, de pe site-ul oficial. Am luat legătura cu organizatorii pentru ca toți suporterii români să fie comasați în două sectoare", a declarat Petrache. Oficialul bucureștean a mai adăugat că "vom avea a doua galerie, ca și număr de suporteri, după Gyor. Sper să nu mai avem probleme, așa cum a fost la Ferencvaros, și comportamentul fanilor să fie unul civilizat", a adăugat Petrache.

"Anul trecut nu am avut presiune, acum va fi!"

Căpitanul CSM București, pivotul Oana Manea, a declarat că între ediția de Final Four de anul trecut și cea din acest an e o diferență majoră. "Anul trecut noi am avut atuul outsiderului. Nimeni nu ne-a băgat în seamă. În plus, nu am avut niciun fel de presiune din partea clubului, a suporterilor. Acum, e altfel. Simțim presiunea. Suntem deținătoarea titlului și toată lumea se așteaptă să ne păstrăm trofeul. Tocmai de asta eu le-am spus colegelor mele că noi trebuie să jucăm degajate, să nu ne gândim la ce a fost. Numai așa vom putea arăta cel mai bun joc al nostru", a spus Oana Manea.

Programul FINAL FOUR 2017
6 mai, ora 16:15 Buducnost Podgorica-Gyor Audi ETO
6 mai, ora 18:45 CSM București-Vardar Skopje
7 mai, ora 16:15 Finala mică
7 mai, ora 18:45 Finala

"CSM București are un singur scop la Budapesta: câștigarea Ligii Campionilor. Avem o echipă nu bună, ci una extraordinară. Sunt convins că fetele pot să-și apere trofeul"
Alin Petrache, director general CSM București

"Sunt mândră că fac parte din acest grup. Mă bucur că ne-am realizat obiectivul, am ajuns în Final Four, dar sigur că toată lumea își dorește să câștigăm acum și trofeul. Pentru mine e o premieră și dorința e și mai mare"
Paula Ungureanu, portar CSM București

"Suntem nerăbdătoare să înceapă meciurile. E multă tesiune acum, adrenalină. În weekend vom vedea ce putem. Eu cred că avem șanse mari să ne apărăm trofeul"
Isabelle Gullden, centru CSM București

4 prezențe consecutiveare în Final Four Vardar Skopje. Campioana Macedoniei nu a trecut niciodată însă în finală, terminând mereu pe locul 3

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  03 Mai 2017, 07:58

Sa fim seriosi ca Vardar nu are jucatoare la valoarea CSM BUCURESTI , spre exemplu Andreea Lekic nu se compara cu Isabell Gullden , Radicevic nu se compara cu Carman Martin ,Althaus nu e de valoarea lui Oana Manea , portarii sub portarii nostrii asa ca avem lot valoros si pe deasupra si omogen . Ceea ce nu avem inca este interul drept . Sa ajungem in finala si acolo totul este posibil .HAI CSM.

132331260571303
Popa Basca  •  02 Mai 2017, 21:09

Poza...hmmm...se pare ca fetele noastre au un antrenor care le pregateste temeinic,in toate privintele!

danut1971
danut1971  •  02 Mai 2017, 20:33

succes fetelor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează