SPORTURI  »  HANDBAL  »  RUSIA

Înfrângere pentru Rostov Don înainte de meciul de la București. Pera a treia victorie cu ȚSKA Moscova!

Jucătoarele de la Rostov în aeroport FOTO Rostov Don
Jucătoarele de la Rostov în aeroport FOTO Rostov Don

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 23:16 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 23:41

Liderul din Rusia a suferit prima înfrângere a sezonului, 30-31 cu Lada, la Toliatti. Sâmbătă, Rostov Don vine să joace cu CSM București în Liga Campionilor

Rezultat surpriză în etapa a patra din liga rusă de handbal. Liderul Rostov Don a pierdut surprinzător în deplasarea de la Togliatti, cu Lada, 30-31. De patru ani Lada Togliatti nu mai câștigase nicio dispută cu echipa din Rostov. Fuseseră 14 partide consecutive fără greșeală pentru Rostov.

Și mai surprinzător a fost faptul că antrenorul Per Johansson a decis să le lase acasă pe patru cele mai importante jucătoare ale echipei. Astfel, Eduarda Amorim, Iulia Managarova, Grace Zaadi și Polina Kuznețova nu au făcut deplasarea la Togliatti! Explicațiile antrenorului suedez, după meci, au fost următoarele. ”A trebuit să jucăm acasă cu Brest, apoi să mergem la Togliatti, iar la finalul săptămânii avem meciul de la București. Trebuie să am grijă de jucătorii mei și să mă gândesc la sănătatea lor. Pentru mine, această înfrângere în deplasare, la un singur gol diferență, nu este o mare dezamăgire”, a declarat Per Johansson.

La București, Rostov va veni însă cu toate jucătoarele, inclusiv cele patru vedete nefolosite la Togliatti. Până acum, vicecampioana Rusiei câștigase toate meciurile din acest sezon: trei în campionat, plus una în Liga Campionilor, 26-24 cu Brest.

Florentin Pera le-a egalat în clasament cu ȚSKA

Înfrângere pentru Rostov Don înainte de meciul de la București. Pera a treia victorie cu ȚSKA Moscova!
Florentin Pera discutând cu Elena Mihailicenko FOTO ȚSKA

Pera, a câștigat meciul din etapa a patra, 34-28 cu Kuban Krasnodar. ȚSKA, care pierduse în prima etapă la Rostov, a egalat acum în clasament pe Rostov. Ghinion teribil pentru centrul ȚSKA-ului, Ekaterina Ilina. Aceasta și-a prins degetul arătător în tricoul unei adversare și și l-a rupt. Duminică, în Liga Campionilor, va fi derby-ul antrenorilor români, Florentin Pera îl primește la Moscova pe Costică Buceschi, cel care antrenează campioana Turciei, Kastamonu Belediyesi.

6 victorii,2 egaluri și patru înfrângeri e bilanțul meciurilor dintre CSM București și Rostov Don în Liga Campionilor

Transfer nou pentru CSM București » A luat o jucătoare de la o rivală din Liga Florilor

PCH a dat-o la întors și face un anunț important: „Avem o datorie față de cei care au luptat împreună cu noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează