SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - FTC BUDAPESTA 22-23

Iulia Curea şi Adriana Nechita s-au simţit neputincioase la înfrîngerea Oltchimului: "Nu am avut mingi pe extreme!"

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 februarie 2013 22:49

Iulia Curea şi Adriana Nechita nu au marcat nici un gol, dar nici nu au primit mingi pe care să le fructifice!

Cred însă că echipa e principala vinovată, că toate fetele sînt vinovate în egală măsură. "E foarte greu de digerat o astfel de înfrîngere. Ne pare rău pentru acest eşec, dar la felul în care am evoluat, nu aveam cum să cîştigăm. La acest nivel, în Liga Campionilor, să faci atîtea greşeli, nu e permis", spune extrema dreapta Adriana Nechita.

"S-a jucat prea individual, nu am avut acţiuni pe extreme, am aglomerat tot jocul în centru. Nici în superioritate numerică nu am fost în stare să marcăm", a adăugat Iulia Curea. Nici apărarea nu a făcut un meci bun. "Ne-am uitat la ele cum trec pe lîngă noi, am fos prea moi, nu am fost concentrate", subliniază Nechita. "Ceva am pregătit toată săptămîna şi altceva am jucat în meci! Poate am cedat şi datorită presiunii, dar nu avem nici o scuză", mărturiseşte Curea.

"Ferencvaros nu ne-a surprins cu nimic, ela au jucat ce ştiam, dar noi ne-am bătut singure. Ce să faci cînd noi le-am dat mingile în mînă? Ele au jucat calm, nu s-au grăbit. Noi făceam două pase aruncam la poartă! Sper să ne revenim în meciurile viitoare, e doar începutul şi nu e nimic pierdut", a încheiat Nechita.

"Nu puteam să cîştigăm un meci jucînd doar în ultimele zece minute. Trebuie să ridicăm capul din pămînt şi să ne mobilizăm pentru următoarele partide"
Ionela Stanca, pivot Oltchim

19 februarie 2012 e data ultimei înfrîngeri suferite de Oltchim pe teren propriu, 24-34 cu Buducnost Podgorica, echipa care avea să cîştige Liga Campionilor

12 pase greşite au dat vîlcencele în meciul de aseară. Cele mai multe, cinci, au fost trimise de vedeta Katarina Bulatovici

18 de greşeli tehnice au făcut vîlcencele în partida de aseară: pase la adversari, paşi, forţări în atac

"Am făcut multe greşeli, am dat multe pase la intercepţie, ne-am făcut jocul din ce în ce mai greu. Noi ne-am băgat în pămînt şi nu ne-am mai putut ridica. Trebuia să jucăm mai relaxat, mai calm. Luăm înfrîngerea ca pe un duş rece şi vom vedea ce putem face în partidele viitoare"
Oana Manea, pivot Oltchim

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  04 Februarie 2013, 16:29

se pare ca pauza competitionala a fost mai vizibila la noi decat la ele...asteptam meciul retur cand cine stie se intoarce roata..dar ieri unguroaicele au fost mai bune ,au venit cu un moral bun(poate ni se trage de la acel turneu amical unde ne-au invins)lucru vazut la ultima faza cand poate alta echipa capota..sau la momentele de inferioritate cand si atunci cu om in minus se aparau sus..bravo lor,muntenegrencele(cred ca inca au gandul la camp european)f slabe(incepand cu buducnost care a fost o umbra in joc)pineau nu-si revine barbosa inscrie dar si rateaza mult..extremele putine mingi(interii nu le-au jucat au preferat actiuni individuale )iar bradeanu slab de tot(meirosu poate era ok)

usla
usla  •  04 Februarie 2013, 16:19

Cand va incepe antrenamentele ELISEI, IULIA CUREA va disparea din echipa . Cu ocazia acestui joc, poate au lasat nasul mai jos, fiindca prea se credeau invincibile, deoarece in campionatul nostru, n-au adversar. OLTCHIM are bugetul cat al tuturor echipelor din LIGA NATIONALA si isi permit sa cumpere numai superjucatoare. Dar nici in campionat nu stralucesc, in ultimul meci cu BAIA MARE s-au chinuit.

razvyyc
razvyyc  •  04 Februarie 2013, 11:31

Sa vedem ce spunea dilibau.... dupa Szabella Cup: " Oltchim le bate p-astea si cu ochii inchisi in orice meci oficial... Chiar si asa le-am facut mucii haturi pe final, cu 5 goluri consecutive, de nu mai stiau alea ce sa faca sa se incheie mai repede finala... diferenta de valoare intre cele 2 echipe e vizibila la orice ora..." Tipic romanesc. La fel ca si comentariul. Am atentionat inca de pe atunci. Ferencvaros este o echipa cu valoare ridicata, atat ca si grup cat si ca individualitati. Singurele probleme: poarta si banca de rezerve! Ieri ne-au batut jucand fara inter stanga. "Noroc" cu accidentarea Szandrei Zacsik..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează