HANDBAL  ·  SCM RM. VÂLCEA - BUDUCNOST

Jovanka Radicevic înainte de derby-ul dintre SCM Rm. Vâlcea și Buducnost: ”E dificil să joci la Vâlcea. Fanii își ajută enorm echipa!”

Articol de - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 11:51

SCM Rm. Vâlcea-Buducnost în Liga Campionilor, mâine, de la 18:30 // Jovanka Radicevic, fosta extremă a bucureștencelor, prefațează disputa din Ligă cu Vâlcea. ”Au o echipă mai puternică decât în sezonul trecut”, crede Jovanka.

Jovanka Radicevic (33 de ani) a jucat sezonul trecut la CSM București și a fost golgeterul "tigroaicelor" în Liga Campionilor cu 80 de goluri.

S-a întors însă acasă, la Podgorica, și acum visează să câștige încă o dată trofeul cu Buducnost. În partia de la Podgorica, de acum o săptămână, Jovanka Radicevici a marcat de 13 ori în poarta vâlceană. Extrema dreapta a prefațat întâlnirea de vineri seara, aducându-și aminte de cele patru partide jucate sezonul trecut, cu CSM, împotriva oltencelor.

SCM Rm. Vâlcea-Buducnost în Liga Campionilor, mâine, de la 18:30, în direct pe DigiSport, TelekomSport, LookSport. 

- Jovanka, cum a fost întoarcerea în România?
- Sunt foarte fericită să mă întorc aici, am mai fost și anul trecut când jucam la CSM București. Cred că o să avem un meci foarte greu, pentru că Vâlcea joacă foarte bine acasă și are tot timpul sprijinul fanilor.

- Cum vezi echipa de acum comparativ cu cea de anul trecut?
- Echipa este mult mai puternică. Au dovedit-o în meciul cu CSM București, dar și în Liga Campionilor, Este o experiență nouă pentru ele în Liga Campionilor, dar au jucătoare puternice pe fiecare post, cu spirit de luptă. Cred că vor ajunge departe în Liga Campionilor. 

- Ai văzut meciul de campionat cu CSM București?
- Am văzut meciul cu CSM, nu pot să spun că m-am uitat cu mare atenție, dar știu că întotdeauna este o înfruntare de totul sau nimic între cele două echipe. Pe teren propriu însă Vâlcea are un mare avantaj datorită fanilor. 

- Ai mai vorbit cu fostele tale colege, le-ai cerut informații noi?
- Nu a fost nevoie să aflu informații despre Vâlcea pentru că ne cunoaștem foarte bine, am jucat multe meciuri împreună, și știu că vom avea un meci greu. Asta cu siguranță. 

- Mai vorbești cu fetele de la CSM?
- Am multe prietene acolo, Andrea Lekici, Itana Grbici, Gruba. Cu unele joc și la echipa națională. Sigur că ținem legătura în continuare. Sunt niște persoane extraordinare și țin foarte mult la ele.

2013este anul în care Radicevici a câștigat Liga Campionilor cu Gyor. A mai jucat finala cu Vardar Skopje, în 2017

- În decembrie va fi și o dispută România- Muntenegru la Mondiale. Ce zici?
- Suntem în aceeași grupă cu România la Campionatul Mondial, dar mai e mult până atunci. Acum trebuie să ne concentrăm pe meciurile echipei de club. Diseară, vom avea viață grea, dar abia aștept să retrăiesc un meci în atmosfera de aici, de la Vâlcea. 

724 de goluria marcat Jovanka Radicevici în cele 15 sezoane de Liga Campionilor jucate până acum cu Buducnost, Vardar Skopje, Gyor și CSM București

Citește și:

Florentin Pera, o inimă care vibrează pentru handbal » Antrenorul lui SCM Rm. Vâlcea s-a întors la antrenamente după 3 zile în spital
 Ministrul sportului, surprins la mare într-o mașină pe cheltuiala Registrului Auto Român. O camera la Hotel Sport pentru cei din sistem e 30 de lei
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 11 - Brescia Romena
TVR 1
17:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
17:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - FC Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Osasuna - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Lazio - Sassuolo
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:30 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Barcelona
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Brescia - Roma
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Brighton - Manchester City
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Juventus - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Atletico Madrid - Betis
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1