SPORTURI  »  HANDBAL  »  KRIM - SCM. RM. VÂLCEA 28-28

KRIM - SCM. RM. VÂLCEA 28-28 // Mireya Gonzalez: „Cred că fetele trebuie apreciate pentru cum au luptat!”

FOTO: Ionuț Buharu
FOTO: Ionuț Buharu

Articol de - Publicat sambata, 22 februarie 2020 23:26

Mireya Gonzalez, 28 de ani, a făcut un meci foarte bun la Ljubljana. 

Jucătoarea născută la Leon, Spania, marcat de 7 ori, dar la final a spus că marele merit e al fetelor care au jucat răcite și cu febră.

- Mireya, cum a fost meciul cu Krim? Ați avut mari probleme de sănătate!

- Am câștigat un punct, iar în economia finală a clasamentului sper să ne ajute. Mai avem două meciuri și sperăm în rezultate care să ne ofere și matematic calificarea.

- Tu ai avut probleme de sănătate?

- Mai mici decât alte colege. Cred că trebuie să le apreciem pe aceste fete extraordinare care au jucat cu febră, răcite, cu mari probleme de sănătate. Cu atât e mai important acest punct, pentru că l-am obținut în aceste condițiI!

- Totul poate fi decis la Vâlcea, în meciul cu Savehof!

- Va trebui să ne concentrăm mai bine de acum înainte, să câștigăm! Este extraordinar că aproape 100 de oameni au venit după noi la Ljubljana, au fost momente în care am avut impresia că jucăm acasă.

- Vă ajută acest punct?

- Sigur că da. Contează enorm, nu am pierdut, repet în niște condiții speciale. Sper doar ca până săptămâna viitoare să ne refacem fizic și să fim ferite de astfel de probleme pe viitor.

"E bine că nu am pierdut, cred că dacă nu aveam problemele de lot, am fi câștigat fără probleme. Am avut 9 jucătoare cu probleme medicale, enorm de mult, cinci nu s-au antrenat niciun moment. În aceste condiții sunt mulțumit și cu un egal. Le felicit pe fete pentru dăruire, au reușit să se mobilizeze în condiții grele. Pe final au fost două aruncări de la 7 metri ușor acordate pentru gazde. Sper să câștigăm cu Savehof și să sărbătorim calificarea în sferturi"
Florentin Pera, antrenor SCM

KRIM - SCM. RM. VÂLCEA 28-28 // VIDEO Virusul nu le-a putut răpune! Campioana României, egalată în ultimele 10 secunde, dar are șanse mari de calificare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close