SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

LIGA CAMPIONILOR // CSM București poate câștiga grupa dacă va învinge în Franța. Metz nu a mai pierdut însă un meci pe teren propriu de mai bine de trei ani!

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2020 14:07

CSM București e în proprție de 90 la sută calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, dar pentru vicecampioana României miza meciului cu Metz e una foarte mare. 

Dacă bate în Franța, CSM are șansa să câștige chiar grupa! Poate evita însă sigur ultimul loc calificant, cel care în "sferturi" i-ar aduce-o în față pe Gyor, campioana Europei!

Serie interminabilă

"Ne dorim să evităm Gyorul, dar pentru asta trebuie să nu terminăm pe locul 4 în grupă. Suntem încrezătoare, cu Metz, la București, am făcut un meci foarte bun și cred că putem repeta acel joc. 

Avem potențialul să ieșim învingătoare. Metz e însă o echipă foarte puternică, disciplinată, a câștigat la Rostov. Probabil că vrea să-și ia revanșa și în fața noastră", spune portarul CSM-ului, Denisa Dedu.Metz nu a mai pierdut un meci pe teren propriu din ianuarie 2017. 

Ferencvaros Budapesta era ultima formație care învingea în "Palais Omnisports", cu 28-25. De atunci au trecut 23 de meciuri, iar franțuzoaicele au bifat 21 de victorii și două rezultate de egalitate!"Două puncte la Metz ar fi cel mai frumos mărțișor pentru fete. 

Metz are o serie incredibilă pe teren propriu. În ultima perioadă a pierdut în deplasare câteva meciuri, inclusiv în campionat, dar e normal, suntem oameni, e greu să te menții la un nivel maxim sau să câștigi toate meciurile", a declarat antrenorul Adrian Vasile.

Ochii pe Neagu

Metz a pierdut la București, 27-32, un meci în care Neagu a marcat de 14 ori. Cu siguranță Emmanuel Mayonnade își va lua acum măsuri la interul stânga, mai ales că Neagu a "recidivat" și în disputa cu Vipers, din deplasare, și a marcat tot de 14 ori. 

De altfel, starul CSM are o medie de peste 8 goluri pe meci în Liga Campionilor, în acest sezon

23 de meciurifără înfrângere are Metz pe teren propriu. Nu a mai pierdut din 28 ianuarie 2017, 25-28 cu FTC Budapesta

2-3 e scorulrezultatelor directe între CSM București și Metz în Liga Campionilor. CSM a câștigat ambele partide la București

LIGA CAMPIONILOR // CSM București poate câștiga grupa dacă va învinge în Franța. Metz nu a mai pierdut însă un meci pe teren propriu de mai bine de trei ani!

„Tigroaicele” au făcut un pas mare spre „sferturile” Ligii Campionilor! Neagu și Cvijic, cele mai bune de pe teren

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează