SPORTURI  »  HANDBAL  »  INFRINGERE LA REVENIRE

Mariana Tîrcă: "Putem să evităm retrogradarea!"

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00


La revenirea pe banca tehnică a Rulmentului Braşov, Mariana Tîrcă a pierdut la Reşiţa: 24-34 cu Universitatea

Mariana Tîrcă a încropit în fugă o echipă înainte de etapa a 9-a a Ligii naţionale. După ce jucătoarele de bază Gogîrlă, Alexandrescu, Vîrtic au refuzat să se mai prezinte la echipă, Tîrcă a fost nevoită să transfere handbaliste din liga a doua pentru a nu pierde la Reşiţa prin neprezentare. Rulmentul nu a avut însă nici o şansă pe teren şi a pierdut cu 24-34.

"Nu poate să mă supere această înfrîngere în condiţiile în care am făcut două antrenamente în actuala formulă. Fetele s-ua dăruit, au făcut tot ce le-a stat în putinţă. În timp, problemele se vor lămuri şi lucrurile vor intra în normal", a declarat Mariana. Tehnicianul vrea ca măcar din actuala echipă să nu mai piardă şi alte componente. "Gogoriţă, Ilie şi Cherăscu şi-au exprimat dorinţa de a pleca. Problemele lor sînt de ordin financiar, dar cine ştie, poate pînă la urmă o să ne înţelegem şi o să bătem palma cu ele", a adăugat Tîrcă. Mariana e încrezătoare că echipa nu va retrograda.

 "Va fi foarte greu, dar nu este imposibil să ne menţinem. O să avem însă de tras serios, va trebui să muncim enorm", a încheiat tehnicianul care a cîştigat cu Rulmentul campionatul României în 2006 şi Challenge Cup în acelaşi an. În 2007, Rulmentul, tot cu Tîrcă pe banca tehnică, a jucat finala Cupei  Cupelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează